Friday, January 1, 2010

Head uut aastat!


Mul on hea meel, et 2009. aasta mööda sai. Möödunud aasta oli minu jaoks kõige raskem üle pika aja. Üks neist, mis oma elule tagasi vaadates senise elu raskeimate aastate esikolmikusse pääseb. Probleemid polnud seotud majanduslangusega, on muud põhjused, oli lähedase inimese surm, hing sai rängemalt pihta kui rahakott. Kuigi tegin ka rahalisi valearvestusi ja jäin Maksuametiga hätta, pole see see, mis aastast meelde jääb. Majanduslikus mõttes jääb meelde pigem see, et maksan näiteks sotsiaalmaksu, nii et hing kinni, aga meditsiiniteenust tarbin harva. Ka möödunud aastal polnud arsti juurde asja.
Möödunud aastast jäävad meelde ka mõned ilusad reisid ja üks väga ebaõnnestunud reis. Tore oli, et avastasin enda jaoks Türgi, maa, kuhu kindlasti tagasi tahan. Vana armastuse Egiptusega oli möödunud aastal probleemne suhe. Selle aasta reisiplaanid on seni tegemata, välja arvatud kevadine Barcelona, sest ei tea veel oma rahalisi võimalusi.
Muidugi ei muutu midagi üleöö, aga loodan, et uus aasta on vanast lahkem. Astroloogiliselt mul niipea hõlpu ei ole: praegu on mul Saturn AC-l (1. maja tipp) ja Pluuto IC-l (4. maja tipp), ehk need kaks raske mõjuga planeeti teevad omavahel kvadraadi. Kevadel annab paraja nätaka Uraan, tehes opositsiooni Saturniga ja kvadraadi Pluutoga, tekib nn. kardinaalne rist. Need transiidid mõjuvad kõigile, aga kõige enam siiski neile, kellel on vastavates kraadides planeedid, teljed või muud olulised punktid. Kalendriaasta 2010 algas tähelepanuväärselt täiskuu ja kuuvarjutusega. Tiigriaasta alguseni on veel aega, Tiiger tuleb alles 14. veebruaril, sõbrapäeva varahommikul.

No comments: