Saturday, January 16, 2010

Kuuloomine Kaljukitses

15. jaanuari hommikul kell 9.12 oli kuuloomine 25 kraadi Kaljukitses – oli Päikese, Kuu ja Veenuse ühendus. Samal ajal oli ka päikesevarjutus ja õhtul lõppes Merkuuri retrograadne liikumine. Tõotas tulla aktiivne päev ja tuligi. Nüüd läheb elu käima ja esimesed märgid sellest on juba viimastel päevadel näha.

Kaljukitse noorkuuaeg soosib järgmisi ettevõtmisi: pikaajalised tegevused, mis annavad tulemusi aeglaselt, kuid kindlalt. Praktilised ettevõtmised, karjääri küsimused, äriplaanide tegemine, praktilised investeeringud.

Minul langes kuuloomine ja päikesevarjutus seekord horoskoobi 4. majja. Järelikult on lähiajal rõhk perekonnaliikmetel ja kodusel elul, samuti on vajadus hoolitseda oma vanema eest. Täitsa õige, sest ongi vaja aidata oma üksikuksjäänud isal mõned asjad korda ajada. Kellel on sarnane seis, aga pole enam vanemaid, on oluline mõni vanem inimene. Veel viitab kuuloomine 4. majas, et võidakse näiteks teha kodus remonti või tõsta mööblit ümber või on ees kolimine uude elukohta. Kodus töötajatel nagu mina võivad ees olla muutused kodukontoris. Vastavasisulised mõtted muide peas liiguvad, esialgu tõstsin kirjutuslaua teise kohta. Praegu on ennekõike siiski aeg, mil teha plaane ja mis laadi need plaanid on, näitabki vastav sünnikaardi maja.

Päikesevarjutus 4. majas võib kaasa tuua sunnitud muutusi kodus, ka kodu või muu kinnisvara müüki. See ongi teema vähemalt mõttes: olen hakanud kaaluma oma korteri müüki seina taga mürgeldavate noorte üürnike pärast. See oleks sunnitud käik, sest tegelikult mulle mu kodu ja selle asukoht meeldib. Aga kõrvalkorterit üüritakse välja lasteaialapse tasemel noorte seltskonnale ja nende vastu pole midagi ette võtta, jutt ei aita ja muid meetmeid ei paista olevat.

Varjutused, transiidid ja muu näitavad kätte hetkel olulised teemad, aga astroloogia ei otsusta meie eest midagi. Ikka ise oleme need, kes me oma otsused ja teod teeme.

4 comments:

Anonymous said...

"Minul langes kuuloomine ja päikesevarjutus seekord horoskoobi 4. majja".
Kas ma saan veel ja kuidas ja mida vaadata, et öelda, et mul langes kuuloomine ja päikesevarjutus horoskoobi ... majja.
Oli retrograadne aeg ja meil siin oli suur hoiatus, et arvutid kinni hoiaksime, sp siis alles täna ärkan ja märkan nii öelda küsida.

Tiina Laanejärv said...

Tuleb oma sünnikaart kätte võtta ja vaadata, millisesse majja jääb 25 kraadi Kaljukits. See oli varjutuse kraad.

Anonymous said...

kui need noored öisel ajal mürgeldavad, tuleb lihtsalt politsei kutsuda neid korrale kutsuma - pärast kella 23 on öörahu ja kui ei ole, siis aitavad sinistes mundrites mehed. minul mõned aastad tagasi toimis see hästi, pärast paari korda, kui politsei kutsusin, keerati kell 23 muusika maha ja oli RAHU. :)

Tiina Laanejärv said...

Sinistes mundrites mehed on hea mõte. Seni seda ei teinud, sest ei teadnud naabertrepikoja sissepääsukoodi ja alt korterisse helistamisele ei vastatud. Mis neid ikka tänavale seisma kutsuda. Nüüd on kood olemas ja asjaosaliste telefoninumbrid ka, mida vajadusel kasutada. Loodetavasti vajadust niipea ei teki.