Saturday, January 2, 2010

Veidi statistikast

Uue aasta alguses on ehk paslik teha kokkuvõte selle lehe külastatavusest. Google Analytics võimaldab jälgida, palju külastajaid käib ja mida kõige rohkem loetakse. Muidugi ei saa ma teada kedagi nimeliselt, kes just ise ei ütle, aga seda küll, millisest riigist käiakse ja mitu korda. Kõige rohkem lugejaid on muidugi Eestist, linnadest teeb Tallinn teistele pika puuga ära. Teisel kohal on Tartu, siis Pärnu. Üsna palju loetakse ka Viljandist ja Rakverest. Muidugi ka teistest kohtadest, aga numbrid on palju väiksemad. Riikide järjekord, kust seda blogi möödunud aastal kõige rohkem loeti, on selline:
1. Eesti
2. Soome
3. USA
4. Egiptus
5. Rootsi
6. Saksamaa
7. Suurbritannia
8. Hispaania
9. Iirimaa
10. Prantsusmaa
Lugejaid on muidugi ka mujalt, aga nendes riikides on ilmselt püsilugejad. On palju inimesi, kellel see link on salvestatud, muidu kasutatakse siiajõudmiseks kõige rohkem Valori blogi, Horoskoop.ee ja Facebooki abi. Märksõnaks on ennekõike minu nimi ja blogi nimi mitmes variandis, viimasel ajal jõuavad siia ka paljud Ott Leplandi austajad. Kõige enam loetud lood olid "Härja aasta" ja "Mida toob aasta 2009". Alati tuntakse huvi varjutuste ja ka kaduneljapäeva vastu. Tahan kõiki lugejaid tänada, et huvi tunnete ja soovin kõigile lugejatele head uut aastat!

3 comments:

Anonymous said...

Avastasin selle lehe suvel Rootsis ja nüüd kui olen Saksas siis loen iga päev .Loen sp, et ilus eesti keel. Teema huvitab ka muidugi.
Kolmandal kohal egitsuse eestlased!?. Ootamatu sõnastus Egitmimaal elavate eestlaste kohta.
Loodan, et edasipidi tulevad need targad näidetega jutud eesti keeles pikemad. Iga päev ka veel. Elu enese kohta.
Ja kui kaugel on siis see astrokartograafia ja tasuta ka veel.
Minu eesti keel = kohe näha et ei ela eestis tasemel.

Lugupdiamisega

Anonymous said...

head uut aastat!

mina olen Veevalajast Tallinna tüdruk ja satun ka siia regulaarselt, ehkki isiklikult ei tunne (tegelikult natuke tahaks - oleks ehk huvitav astroloogiast lobiseda).

Tiina Laanejärv said...

Igapäevase kirjutamiseni läheb aega, olen seni püüdnud nädalas korra või paar postitada. Lühike jutt on eluviisi eripära: tööpäevad on pikad ja intensiivsed, pikemate artiklite jaoks pole lihtsalt aega. Mis astrokartograafiasse puutub, siis selleni pole viimaste kuudega veel jõudnud. Ei tea tolle mainitud astropäeva tulemusi, seega pole mingit infot avaldada.