Thursday, January 14, 2010

Retrograadne Saturn

13. jaanuarist kuni 30. maini liigub retrograadselt Saturn, alustades teed 4 kraadi Kaaludest kuni 27 kraadi Neitsisse. Mõju on rohkem sisemine ja isiklik, mõjub see ennekõike Kaalude ja Neitsi Päikesega inimestele ja ka neile, kellel on planeedid või olulised punktid selles vahemikus. Kellegi horoskoobis retrograadset Saturni nähes tuleb minul esimene mõte mingit laadi probleemidest isaga. Kummaline, et just päeval, mil Saturn retrograadseks pööras, sai minu isa lõplikult petta uksefirmast Doorland, mis oli eilseks uksed sulgenud ja isa jäi ilma nii uksest kui ettemaksu rahast. Isa nimetas seda koolirahaks, sest ta pole ise varem taolisi asju ajanud. Saturni võibki kindlasti nimetada õpetajaks, kes on küll karm, aga reeglina õiglane. Isal jäi kodune töö tegemata ehk erinevad uksefirmad ja mainitud Doorlandi taust uurimata ja sai karistuse kätte. Ebameeldiv lugu, aga õpetlik.

Kui retrograadse Saturni juurde tagasi tulla, siis retrograadne Saturn näitab meile, kus on meie elus vaja teha muudatusi. Kuna Saturn on Kaalude märgis, osutavad Kaalud viisile, kuidas me suhtleme, kelle seltskonnas me oleme. Retrograadne Saturn liigub Kaalude märgis kuni 7. aprillini ja selles ajavahemikus lähevad ülevaatamisele suhted. Neitsi märki jõuab Saturn 8. aprillil ja retrograadne liikumine lõpeb 30. mail. Lõplikult lahkub Saturn Neitsi märgist alles 22. juulil. Praegu avaldab mõju ka Saturni ja Pluuto kvadraat, mille mõju algas juba sügisel. Täpne aspekt on 31. jaanuaril, aga tunneme seda ka veel veebruaris.

1 comment:

Valori tähetarkus said...

Eilne digiretseptide süsteemi ülesütlemine ja saamise võimatus apteekides peaks ka siis olema tingitud Saturni seisakust. Lisaks veel retro Merkuuri sisuliselt peaaegu liikumatus enne tagasipööret.