Saturday, August 22, 2009

Võlad horoskoobis

Paljudel on praegu mõtetes esikohal rahaasjad. Kindlasti ollakse mures ka laenude ja võlgade pärast. Meie võlad, sealhulgas krediitkaardivõlg ja tarbimislaenud, on sünnikaardi 8. majas. 8. maja näitab, kuidas inimene suhtub võlgade võtmisesse ja nende tasumisesse. Kui on näiteks Saturn 8. majas – inimene võib jääda laenude või võlgadega hätta, sest Saturn piirab võimalusi. Kui 8. majas liigub transiitne Saturn, siis see pole õige aeg laene ja rahalisi kohustusi võtta.

See, kas võlad üldse tekivad, oleneb ennekõike ikkagi suhtumisest rahasse. Kõik ei võta laenu/võlgu isegi siis, kui pakutakse ja teame kõik, kui erinevalt inimesed riske hindavad. Pole olemas sellist planeeti, millele oleks peale kirjutatud Võlgnik, Luuser, Miljonär... Muidugi on maailmas palju vaesust ja viletsust, millesse inimesed sünnivad ja millest on pea võimatu pääseda, aga see pole siin teemaks. Kuidas inimene rahasse suhtub, näitavad horoskoobis Veenus ja Kuu, teiseks vaatame tõusumärki ja päikesemärki.

Ärgem unustagem Kuu tähtsust. Kuu on see, mis emotsionaalselt toidab ja emotsionaalne nälg ja rahakulutamine on otseselt seotud. Suurim kink meie lastele on turvaline lapsepõlv. Laps, kellel see puudub, jääbki kulutama, püüdes kustutada oma emotsionaalset nälga.

No comments: