Monday, August 17, 2009

Merkuuri konjunktsioon Saturniga

Hommikul poest tulles läks mul must kass üle tee. Ma ei tea, kas vanarahva arvamine, et must kass pidavat halba õnne tooma, peab paika. On ju küllalt neid, kel kodus must kiisu, too lippab iga päev nina alt läbi ja vaevalt kassiomanikel sellepärast viltu veab. Olgu musta kassiga kuidas on, aga mitte kõige parem seis pole praegune Merkuuri konjunktsioon Saturniga. Tasuks ette vaadata, mida ja kuidas öelda, et endale ise must kass ei oleks ja oma sõnadega häda kaela ei tõmbaks. Täpne aspekt on 18. augustil.

Mustal kassil endal tegelikult veab. Seda tervise mõttes, sest melanismigeen, mis annab musta kasuka, kingib mustale kassile haiguste suhtes suurema vastupanuvõime ning teatud viirused ja bakterid ei pääse nii kergesti kallale.

1 comment:

Valori tähetarkus said...

Pean ütlema, et see ühendus töötab mõnes mõttes ka üsna positiivselt. Vähemasti tõi ta kokku üsna lähedased sugulased, kes polnud aastaid üksteist näinud ega kontaktis olnud. Sündmus ise muidugi oli kurb - lahkunu ärasaatmine aga ju see ühendus siiski minu meelest aitas, et tõi kokku need sugulased, kes seni olid üksteiset võõrdunud, polnud aastaid näinud ja tuleviku silmas pidades aitab, et kontaktid edaspidi tiheneks ja säiliks.