Thursday, August 6, 2009

Veel varjutusest

Varjutuste astroloogiline mõju tekitab ilmselt huvi, räägime siis veel äsjasest täielikust kuuvarjutusest 13,43 kraadi Veevalajas. Igaüks, kel oma sünnikaart teada, saab vaadata, millisesse majja jääb Veevalaja 14 kraad ja selle järgi leiab ka valdkonna, mida varjutus puudutas. Kui varjutus toimus ühenduses mõne planeediga, seda tugevam on mõju.

Toon isikliku näite. Veevalaja 14 kraad on minu kaardis üsna
5. maja alguses. Planeete pole seal ei lähedal ega kaugel, aga kuna on ühendus majatipuga, võib arvata, et 5. maja saab lähiajal kõrgendatud tähelepanu. Väike meeldetuletus – 5. maja alla käivad armusuhted, lapsed, meelelahutus, lõbustused ja peod,
aga ka hasartmängud ja loteriivõidud. Ja muidugi ka looming. Tegelikult on üsna raske öelda, milline neist teemadest aktiivseks võib minna. Nooremana mõtleks kindlasti, et armusuhted, mis muud, aga kuna seda teemat minu elus praegu üldse ei ole, pole midagi võita ega kaotada, siis poleks paha lotovõit. Aga seda vaevalt, sest isegi kui pileti ostaksin, peaks olema pigem kuuloomine 2. majas või veel parem oleks päikesevarjutus. Hasartmänge ma ei mängi, kui just Facebooki Geo Challenge selle alla ei käi. Äkki ongi nii, et minu geograafiaalased teadmised tõusevad uutesse kõrgustesse ning teen uue ja uskumatu rekordi ja ongi varjutuse teema lahendatud : D. Ei maksa karta, et juhtub tingimata midagi hullu, ka sisemine muutus võib muuta elu. Samas on just kuuvarjutuse aeg sageli see, mis viib midagi ära, aga siis on ilmselt selle asja aeg läbi saanud.

Varjutuste astroloogilise mõju kestvus:
päikesevarjutus - 1 aasta
kuuvarjutus - 3-6 kuud

No comments: