Friday, August 28, 2009

12. maja


Viimasel ajal on mind kõige enam paelunud horoskoobi 12. maja.
See on alateadvuse ja siseelu maja, teekonna lõpp, kui kõik eluetapid on läbitud. Siin majas on peidus meie saladused ja alateadlikud või varjatud motiivid. 12. majja kuuluvad vanglad, haiglad, vanadekodud, kloostrid ja muud institutsioonid, mis eraldavad inimese ühiskonnast.

See on kõige raskemini mõistetav horoskoobi maja üldse. Lugesin head võrdlust, et 12. maja on nagu soo. Planeet selles majas avaldub summutatult ja transiitne planeet ei saa 12. majas normaalselt liikuda. Päris hea lähenemine, millega võiks nõustuda küll, kuna mul on 12. majas Kuu ja Jupiteri ühendus ning parajasti on Jupiterile turjale istunud transiitne Saturn.

Kui transiitne Saturn liigub horoskoobi 12. majas, on aeg sõna otseses mõttes plats puhtaks teha. Aeg lõpetada kõik, mida enam ei vaja või mida oma ellu ei soovi, mille aeg on läbi. Uue alustamiseks jõudu ei ole, sest see on ühe eluperioodi lõpp, mitte algus. Nii mitmedki asjad langevad ära ja suhtlemine väheneb oluliselt. Väga paljud tõmbuvad selle transiidi ajal endasse ja nii olen teinud ka mina. Elan vabatahtlikult 12. majale omases eraldatuses ja uue alguse aeg endast veel märku ei anna.

No comments: