Monday, August 10, 2009

Varjutustega mõneks ajaks lõpp

Lõvi ja Veevalaja varjutustega on nüüd asi ühel pool. Järgmised varjutustepaarid tulevad Vähi ja Kaljukitse märkides: järgmine kuuvarjutus on 31. detsembril 2009 10,15 kraadi Vähis ja päikesevarjutus 15. jaanuaril 2010 25,01 kraadi Kaljukitses.

Küsiti, kuidas võiks mõjuda äsja toimunud kuuvarjutus, kui see jäi sünnikaardi 7. majja ja küsiti ka 8. maja kohta.

Täiskuu/kuuvarjutus 7. majas
Siin on põhiline sõnum konflikt enda ja partneri huvide vahel, tuleb leida kompromiss, kuidas neid ühendada. Vallaline võib leida tulevase abikaasa või olulise partnerluse. Abielus oleval inimesel ei maksa teha midagi, mis abielu või muud partnerlussuhted ohtu seaks. Igal juhul on see stressiolukord igasugustele partnerlussuhetele, kui varjutus leiab aset horoskoobi 7. majas.

Täiskuu/kuuvarjutus 8. majas
Kuuvarjutus 8. majas võib viidata probleemile laenude/võlgade tagasimaksmisega. Võimalik on ka kokkupuude Maksuametiga, aga vaevalt sellisel aastaajal maksuametnik tavalist inimest kimbutab.
Kui 8. maja varjutus on ettevõtjal, siis tema maksuasju võidakse praegu küll uurida. Võimalik, et peagi tuleb teade, kui palju on vaja juurde maksta.
Võib olla ka ootamatuid kulutusi või mõni suurem arve kui oodatud ja peab tagavaradest lisa võtma, kui neid muidugi on.
Aga võib olla näiteks autokindlustuse või -ülevaatuse aeg ja sellega on muidugi seotud kulutused – mida ei tahaks praegu teha, aga peab.
Kui sellised teemad pole üleval, siis võib keegi midagi müüa pakkuda või mingit lepingut teha, mis osutub hiljem liiga kulukaks. Parem oleks sellise seisuga suured ostud veidi hiljemaks lükata.

No comments: