Tuesday, August 18, 2009

Kuuloomine Lõvis


Kuuloomine 27’32 Lõvis 20. augustil
kell 13.03. Eriti võimsa energiaga aeg, sest Kuu on opositsioonis Jupiteri, Chironi ja Neptuuniga Veevalajas. Väga loominguline ja optimistlik seis. Kuu on sekstiilis Marsiga, mis osutab, et lähinädalad on aktiivse tegutsemise aeg. Eriti hea neile, kellel on planeet Lõvi viimastes kraadides.

Lõvi noorkuu on hea aeg uuteks algusteks nendes valdkondades: loominguline tegevus, lastega seotud tegevused, kõik see, millega soovitakse saavutada isiklikku tunnustust, riskide võtmine.


Noorkuuaeg, nii nagu varjutuski, peegeldab hästi psühholoogilist seisundit ja näitab kätte, mis laadi sündmused toimuvad isiklikus elus. Mõju on 1 kuu, noorkuust noorkuuni.

Horoskoobis noorkuu, täiskuu või varjutuse mõju uurides võtaksin orbiks 5 kraadi sünnikaardi planeetide ja telgedega. Tolle päeva transiitidega võib orb suurem olla, eriti varjutuste puhul, siis võib võtta kuni 10 kraadi. Tansiitide mõju on muidugi oluliselt tugevam, kui orb jääb vaid 1 kraadi piiridesse. Ma ei arva, et kuuseisud oleksid ennustamiseks, aga neid teades ja arvestades saab efektiivsemalt ja edukamalt tegutseda ja saab suuna kätte, kuidas oleks tekkivates olukordades õige käituda.

No comments: