Monday, September 15, 2008

The Beatles


Mainisin eelmises kommentaaris biitleid, nii lisan siia ühe uudise: 11.septembril avati Hamburgis Beatles Platz, sest see Liverpoolist pärit bänd alustas oma karjääri just Hamburgist. Praeguse Saturni-Uraani opositsiooni ajal on Beatles'i teema jälle päris kõvasti üleval. Nad said omanimelise platsi ja laineid lööb raamat, kus John Lennoni kohta teatud asju väidetakse ja küllap mitte päris alusetult.

Beatlesil on muide ka omanimeline asteroid, mille number on 8749. Küllap on mõnel nende tulihingelisel austajal see asteroid mingi olulise punkti peal.

4 comments:

Valori tähetarkus said...

Minu teada toimus esimene The Beatlesi esinemine Hamburgis 17. aug.1960. Siis oli Beatlesil tugev konj. Veenuse ja Pluutoga Neitsis. Hamburg Jäärast tegi trigooni Merkuurile Lõvis.Päike oli Uraaniga koos Lõvi lõpus.
Nüüd 11.sept. Beatles Skorpionist tegi sekstiili Hamburgile Kaljukitses.

Valor

Valori tähetarkus said...

Ega Sa Tiina ei tea, millal tulid kokku Pink Floydi liikmed, kusagil 1964 või 65, aga täpsem kuupäev? Paar päeva tagasi suri ansambli looja Richard Wright. Taevas on ansambli auks asteroid Pink Floyd nr. 19367

Tiina Laanejärv said...

Pink Floyd sai päris kindlasti alguse 1964.aastal. Ma püüan uurida, kas õnnestub mingit kuupäeva või vähemalt kuud teada saada.

Tiina Laanejärv said...

Õigupoolest pole ma ka päris kindel aastas, sest 1964 tegid need samad mehed bändi, aga nimi oli teine, alles 1965.aastal muutsid nad nime Pink Floydiks.