Wednesday, February 3, 2021

Veebruar 2021 - Vähk

Ka Vähi jaoks on veebruarikuu põhiteemaks raha. Unistama kippuv Vähk saab Kuu loomisega 11. veebruaril Veevalaja märgis jõudu ning hoogu mõelda ja planeerida loogiliselt. Hea oleks oma soovid kirja panna, plaane ja nimekirju teha.

Praegu on oluline aeg elus, mille tähtsus võib selguda alles hiljem. Osadel Vähkidel lõpeb veebruaris mingi sissetulek, teisteni jõuab kopsakas rahasumma.

Kuu keskel toob head päevad kaasa õnneplaneet Jupiter. 14. veebruari valentinipäev peaks suhtes Vähkidel olema romantiline. Seda ka kaugsuhte puhul. Kes pole suhtes, ka neil on 11.-14. veebruar meeldiv aeg.

Merkuuri retrograadsest liikumisest kuni 21. veebruari varaste tundideni ei jää puutumata ka  Vähid. Ka neil võib ette tulla mingeid segadusi asjaajamises või tõrkeid tehnikaga, mõned suhted kipuvad olema segasevõitu. Suuremad kulutused tasuks jätta kuu lõppu.

27. veebruari täiskuu toimub praktilises Neitsi märgis. Merkuuri vembud on jäänud selja taha ja on hea aeg uuteks kogemusteks, uuteks silmapiirideks. Hea oleks alustada mingit kursust või sõpradega koos seiklema minna. Olgu Kuu laps Vähk või mõni teine märk, kõigil oleks praegu kasulik tulevikuks sihid paika panna.

4 comments:

Valori tähetarkus said...

11.veebruari Kuuloomine toimub uue valitsuse Merkuuril. Saab näha kas sellele ka midagi huvitavat järgneb.

Tiina Laanejärv said...

Ma usun, et valitsuse jaoks saab olema üliaktiivne aeg sõnavõttude mõttes. Tõenäoliselt juhtub midagi, mille kohta on vaja arvamust avaldada või hukka mõista. Jutt jookseb, aga kui hästi välja kukub, on iseasi. :)

Tiina Laanejärv said...

Midagi põrutavat nagu ei juhtunud, aga üks väga oluline avaldus valitsuse poolt sel ajal tuli. Nimelt lubati vihakõne seadust, mis avab meeletu potentsiaali kuritarvitusteks ja teisitimõtlejate suukorvistamiseks. Väga ohtlik asi iga valitsuse käes, mille tähendus arvatavasti enamikul inimestest esialgu märkamata jääb. Pean ka võimalikuks, isegi tõenäoliseks, et selle kuuloomise ajal hakati arutama uue eriolukorra kehtestamist.

Anonymous said...

Sihitu Kuu. Mondlauf. Tiina, areta siit edasi selle seaduse teemal. Medalil on alati kaks poolt. Mida heledam on päike, seda tumedam vari. Aprillis tahetakse vastu võtta. Kuna see on EU nõutud, siis mis kuupäev võiks olla a la hundid söönud ja lambad alles?