Monday, February 1, 2021

Veebruar 2021 - Jäär

Jäära veebruari põhiteemaks on raha. Peaks jätkuma indu ja leidlikkust leida uusi võimalusi teenimiseks. Jäär võib töötada kahel kohal ja tuleb sellega ladusalt toime. Enamikul Jääradest sel kuul rahamuret ei ole.

Rahaasjus võib tulla huvitav uudis 27. veebruari täiskuu paiku. Paljudel Jääradel võib mingi projekt tulu tuua, makstakse preemiat või lisatasu. Veebruari lõpp peaks Jääradel olema vedamise ja hea õnne aeg. Soodne aeg on ka 11.-14. veebruar. Kui ei tule raha, siis vähemalt suhted on head.

Veebruarikuule jätab oma jälje 21. veebruari varahommikuni retrograadselt liikuv Merkuur. Kui ees seisab mõni tähtis ettevõtmine või otsus, tasuks võimalusel veidi oodata, olulised otsused ja suuremad kulutused veebruari lõppu lükata. Merkuur Veevalajas on Jäärale siiski soodne, Jäära ja Veevalaja omavahelised suhted on head. Veevalaja on sõprade ja seltskonna märk, tasub ühendust võtta vanade tuttavatega või mõnda poolelijäänud harrastust jätkata.

Kuu loomise järel Veevalaja märgis 11. veebruaril on just õige aeg vanad suhted üles soojendada, vanad harrastused tolmust puhtaks pühkida.

Marss teeb Kuu loomise ajal Kuuga pingeaspekti, tuues kaasa mässumeelsust. Nii mõnigi Jäär kipub avalikult meelt avaldama, võib sattuda sõnasõtta või läheb isegi kähmluseks.

No comments: