Saturday, February 27, 2021

Märts 2021 - Kaksikud

Kaksikute kergenduseks on Merkuuri retrograadsus märtsiks läbi saanud ja Merkuur liigub Veevalajas, andes Kaksikutele uut hingamist. Oluline kuupäev on 5. märts, mil toimub Merkuuri ühendus Jupiteriga Veevalaja märgis. Hea päev ennast kursustele kirja panna või reisi broneerida.

Märtsis on esil Kalade teemad, sest Päike on Kalades 20. märtsini ja Merkuur läheb Kaladesse 16. märtsi varastel tundidel. Kaksikute juhtplaneet Merkuur pole Kalade märgis kuigi tugev, Kaksikud ja Kalad samal lainel ei ole, seega ei pruugi selge olla, kuhu tee sel kuul viib. Kuigi Kaksikutele on info ja suhtlus eluliselt vajalikud, võib infohulk olla sellel kuul isegi Kaksiku jaoks liig. Kalade Merkuuriga tuleb vooluga kaasa minna, vaistu usaldada.

Kuu loomine 13. märtsil Kalades toob kaasa värske jõu oma ettevõtmistele pühenduda. Eriti hea aeg on see loomingulise töö tegijatele. Neptuuni teemad on tugevalt üleval ja meediasuhtlus peaks hästi minema, on ju seegi illusioonide loomine.

Kui Päike läheb 20. märtsil Jäära märki, elavnevad sõpruse ja romantika teemad, soositud on ühistegevus, mõttetalgud. 21. märtsil läheb Veenus Jäära märki, suhted on esiplaanil. Võib kohata kedagi huvitavat. 26. märtsi Päikese ja Veenuse ühendus Jääras toob mängu romantika ja ka sõprussuhete jaoks on hea aeg. Häid tundeid ja elamusi toob Kaksikule kaasa ka 28. märtsi täiskuu Kaaludes.

Kaksikud on märtsis aktiivsed. 4. märtsil läheb Marss Kaksikute märki, andes neile vastupidavust ja jõudu oma eesmärkide poole püüelda. Tahaks kõike ja kohe, seega kipub Kaksik kiirustama ja üle pingutama. Marsi ühendus Saturniga 22. märtsil võtab siiski veidi hoogu maha. Tagasilööke on, aga Kaksikutel peaks tulema huvitav kuu.

2 comments:

Anonymous said...

Kui kasulik on öpilasele kursus vötta retro Mercuri ajal? Kui on väljapakutud.Hakkab külge ka?
Reisimine. Mis hea planeetide seis märgis/märkides peab olema, et nüüd krapsan reisu? Ja önnelikult tagasi ka olen.
Vähemalt hea ja positiivne lugemine oli!

Tiina Laanejärv said...

Merkuuri retro ajal on hea korrata juba õpitut, mis pole seni selgeks saanud. Järeleaitamistunnid ja muu taoline. Uue kursuse alustamisega kipub nii olema, et ei tee lõpuni või asjaolud muutuvad. Reisi ei tasu broneerida retrograadse Merkuuri ajal, hiljem tulevad paremad pakkumised või reisil mingid jamad. Märtsis on reisi broneerimiseks hea aeg kõigil märkidel 4.-5. märtsil.