Tuesday, February 2, 2021

Veebruar 2021 - Kaksikud

Veebruar on Kaksikute jaoks rahutu kuu, sest Kaksikute valitseja Merkuur liigub kuni 21. veebruarini retrograadselt. Merkuurlastena saavad Kaksikud Merkuuri vempudega rohkem pihta kui teised päikesemärgid. See on nende rahutute hingede jaoks raske kuu, tahaks edasi tõtata, aga välised sündmused hoiavad tagasi.

Kuna Veevalaja Merkuur eeldab loogilist mõtlemist, mitte uisapäisa tormamist, tasub asju planeerida ja nimekirju koostada. 21. veebruari paiku võib Kaksikute elus toimuda sündmus, mis võib kogu elule anda uue suuna. Retrograadse Merkuuri ajal tasub elus inventuur teha ja otsustada, kellega ja millega edasi minna, kui tee jälle lahti läheb.

11. veebruari Kuu loomine Veevalajas toob Kaksikute jaoks esile rahaküsimused. Taas on õhus töö lõppemine või koondamise võimalus. Mõned Kaksikud saavad kätte koondamisraha, teised preemiat. Mõni Kaksik peab laenu võtmise plaani või tahab alustada investeerimist. Raha võib teemaks olla kõigil.

Jupiteri ühendus Merkuuriga 14. veebruaril toob head õnne ja vedamist. Kaksikud võivad mõelda kolimisele, uuele tööle või edasi õppimisele.  Mõned soovivad lihtsalt puhata. 14. veebruar on suhtes Kaksikutele meeldivalt romantiline päev.

Kaksikud teevad sel kuul usinasti tulevikuplaane. 27. veebruari täiskuu on oluline päev, saab selgust töö ja koduga seotud plaanides. Kuna Kaksikute selle aasta põhiteema on raha, võib veebruari lõpp kaasa tuua olulised finantsotsused. Kaksikute aasta hakkab nüüdsest paremaks muutuma.

No comments: