Sunday, February 28, 2021

Märts 2021 - Vähk

Vähi elus on mõnda aega olnud tunda teatud paigalseisu, kuid märtsis hakkavad asjad liikuma. Elu läheb jälle käima, sest nii Päike kui Veenus on teises veemärgis, Kalades.

Kalade märgi alla käivad Vähi reisid ja reisituhin ongi Vähile juba peale tulnud, ta uurib lennupakkumisi ja võimalikke puhkusekohti. Vähk on piirangutest väsinud, ta vajab praegu seiklusi ja kogemusi, kodus istumine ei istu talle nüüd üldse. Ta suhtleb märtsis palju, seda ka välismaalastega. Reisi broneerimiseks parim aeg on 4.-5. märts. 5. märts võib olla rahaasjades Vähile õnnelik päev.

Vähk võiks märtsis midagi õppima hakata või kursustel osaleda. Seda soosib Kuu loomine 13. märtsil Kalades. Kuu loomine on alati uus algus ja seemnete külvamise aeg. Eriliselt annab Vähile vaimset hoogu juurde Veenuse ja Neptuuni ühendus Kalades 14. märtsil.

Kuu lapsena on Vähk tundlik kõikide Kuu faaside suhtes. 28. märtsi Kaalude täiskuu saab olema Vähkidele oluline aeg. Vähil jätkub jõudu ja selget pilku oma sihid paika seda. Eriti tööalaselt avanevad võimalused, kui vaid oskab ära kasutada. Vähki peetakse ekslikult pehmeks, aga seda ta kindlasti ei ole.

Kui Päike jõuab 20. märtsil kell 11.37 Jäära märki, on ka Vähil aeg jõuliselt tegutseda. Vähil jõuab kätte kiire aegn ja ees võib olla mitmeid valikuid, mida võtta, mida jätta. Vähk ei tohi unustada enda eest hoolitseda, kuid see võib tal rabelemisega meelest minna. Stressi vähendamine, looduses viibimine, jalutuskäigud, sport, see kõik aitab vastu pidada.

Marss läheb 4. märtsil Kaksikutesse ja Vähk tunneb, et ärritub kergemini. Võivad tekkida negatiivsed mõtted ja tunduda, et asjad käivad üle jõu. Seega tuleb teha kõik stressi vähendamiseks ja rahuliku meelega oma sihtide suunas sammuda.

No comments: