Friday, February 26, 2021

Märts 2021 - Jäär

Päike läheb sellel aastal esimest korda Jäära märki 20. märtsil kell 11.37, kevadisel pööripäeval, mil algab uus astroloogiline aasta. Pööripäev on uus algus, mis toob kaasa uue energia. Tahaks kiiresti tegutsema hakata, aga alati pole selget sihti silme ees, mis suunas tormata. Piirangud on praegu veel raskemad taluda.

Merkuur läheb 16. märtsi esimesel tunnil Kalade märki. Kalade sõnum on harva selge, parem on vooluga kaasa minna. Tormakal Jääral on veidi raske Kaladega klappi leida. Mõtteid on peas palju, aga enne uute asjadega alustamist tasub vaadata, et vanad saaksid lõpetatud. Aga tahaks midagi uut.

Kuu loomisega Kalade märgis 13. märtsil tõusevad ka Jääral esile vaimsemad teemad. Ta tunneb huvi ennustuste ja prognooside vastu, mõnda Jäära paelub pendlikursus, teisi loengud vaimsetel teemadel.

Märtsis peaksid lahenema kõik veebruaris retrograadse Merkuuri kaasa toodud segadused infoga ja möödarääkimised saavad klaaritud.

Jäära juhtplaneet Marss liigub alates 4. märtsi varahommikust Kaksikute märgis. Seega on märtsis oodata rohkem suhtlemist, koosolekuid, kontakte, nii uusi kui vanu sõpru. See on aktiivse veebisuhtluse aeg. Igal juhul hakkab Jäära elu nüüdsest kiiremaks minema.

Märtsis elavneb ka Jäära armuelu, sest armastuse planeet Veenus läheb 21. märtsil Jäära märki. Lisaks annab vunki juurde Päikese ja Veenuse ühendus Jääras 26. märtsil. Samuti tõotab suhtevallas head Kaalude täiskuu 28. märtsil. Märts on Jäära aeg ja kuigi teel võivad olla mõned konarused, elab Jäär täiel rinnal.

No comments: