Monday, January 26, 2009

Kuuloomine Veevalajas

Uus kuu Veevalajas soosib ebatavalisi või radikaalseid ettevõtmisi, sotsiaalset suhtlemist, koos grupiga teostatavaid projekte, millegi uue proovimist, grupi või seltsiga liitumist.
Kuna päikesevarjutusega Veevalajas on konjunktsioonis Jupiter, on see eriti tugeva mõjuga aeg. Aeg külvata seemneid, mis võrsuvad järgmise 12 kuuga. Aktuaalsed teemad on tõenäoliselt rühmategevus, sõbrad, Internet.

Üks asi, mis väärib varjutuste puhul mainimist, olgu see siis kuu- või päikesevarjutus, on see, et varjutused on muutuste ettekuulutajad. Päikesevarjutus saab olla vaid kuuloomise ajal ja kuuvarjutus täiskuu ajal. Uus kuu – ettevalmistused uueks tsükliks, uute projektide seemnete külvamine. Üldiselt väga positiivne aeg, aga kuuloomise ajal on pime, sel päeval ei tasuks alustada midagi, mis peaks päevavalgele tulema. Kuuloomise päeval ja päeval pärast seda alustatu kipub varjatuks jääma. Uue asjaga võiks alustada siis, kui kuusirp juba paistab. Kõige tähtsamad otsused tasub teha hoopis täiskuu paiku, sest siis paistavad asjad täielikus valguses.

Enne kui praegu uusi asju alustama tormata, ärgem unustagem, et kommunikatsiooni planeet Merkuur liigub veel retrograadselt.
Kui on näiteks soov uut äri alustada, siis esimene lubatud päev selleks on 2. veebruar!

No comments: