Thursday, November 5, 2009

Veenus Skorpionis


8. novembril vahetab Veenus märki, jätab hüvasti Kaaludega ja jätkab teed Skorpionis, kuhu jääb 1. detsembrini. Skorpion pole Veenuse jaoks just kõige parem märk, sest siin võib Veenus olla üsna armukade, salatsev ja kättemaksuhimuline. Veemärkidele (Skorpion, Vähk, Kalad) sobib hästi, nemad löövad seksikalt särama. Teised tunnevad ennast vähem mugavalt ja äärmuslik käitumine ei sobi.

Skorpioni Veenusega inimene on intensiivne ja enesekindel, salapärane ja seksikas, olles vastassugupoolele väga ligitõmbav. Uute inimestega on ta ettevaatlik, tunnetab hästi emotsionaalseid allhoovusi. Suhetes ei kiirusta, jõuab õiget aega oodata. Kui on endale hoolika valiku tulemusel partneri valinud, pühendub talle täielikult. Üsna tõenäoline, et oma tähelepanu ja pühendumisega tegelikult kontrollib partnerit. Mida ta muidugi iial ei tunnista. Kui Skorpioni Veenuse intensiivset armastust tõrjutakse, võib sellest kergesti saada vihkamine.

2 comments:

Anonymous said...

Ma pole Veenusele skorpionis kunagi nii mõelnud nagu sa välja tõid. eriti just lause..
"Üsna tõenäoline, et oma tähelepanu ja pühendumisega tegelikult kontrollib partnerit."

See pani tõsiselt mõtlema, seda enam, et mu kreeklasel ongi nataalis Veenus Skorpionis konj. Pluutoga 2.majas. Veenus nii Asc kui ka 8.maja valitseja.

Anonymous said...

Taname huvitava blogi