Monday, November 30, 2009

Täiskuu Kaksikutes

Kolmapäeval, 2. detsembril kell 9.32 täiskuu 10.15 kraadi Kaksikutes. Kuna just enne täiskuuaega lõpetab oma retrograadse liikumise Uraan, toob see nädal kaasa nii mõnegi üllatuse. Nagu täiskuuaeg ikka, on see üsnagi emotsionaalne aeg. Eriti võivad üllatusi oodata kuu alguses sündinud. Mis laadi sündmustega võiks tegu olla, näitavad kätte sünnikaardi majad.

4 comments:

Anonymous said...

Palun kirjutage, millised planeedid hetkel on juba mis ajast ja mis ajani retrograadsed.

Teiseks küsimus. Reis Egiptimaale sai organiseeritud Merkuuri retrograadsel ajal. Kas asi oli retrograaduses vöi astrokartograafia järgi ei olegi see Teile öige maa.

Lugupidamisega

Tiina Laanejärv said...

Kui Uraan 2. detsembril oma retrograadse liikumise lõpetab, saabub selline haruldane aeg, et polegi ühtegi retrograadset planeeti. Egiptimaa on eraldi jutt, milleni veel jõuan. Selle maaga on mul pikemaajalised, kuigi mitte kerged sidemed, mitte põgus tutvus.

Valori tähetarkus said...

Nagu Tiina juba kirjutas, siis tõesti on harva esinev aeg, kui kõik planeedid on direktiivses liikumises.Aga see ei kesta kaua, juba 20.dets. läheb Marss retrograadseks ja seda pikaks ajaks. Marss pöördub õigesse suunda 10.märtsil 2010.
26.dets. muutub ka Merkuuri liikumine kolmeks nädalaks retrograadseks.

Anonymous said...

Jah, ilmselt nii see on