Sunday, November 22, 2009

Noorkuu Skorpionis


16. novembril kell 21.15 oli kuuloomine 24.34 Skorpionis.
Selline nägi noorkuu välja Sharm El Sheikhis 19. novembril kella poole kuue paiku õhtul, kui kuusirp oli jälle nähtavale ilmunud. Noorkuuaeg on teatavasti hea aeg uute projektide alustamiseks ja minul tasuks ilmselt mõelda uue fotoaparaadi peale. Vana armsa Pentax Optioga pimedas häid pilte ei tee ja liiga aeglane on ta olnud algusest peale. Aga katsu sa Kaalude tõusumärgiga uut aparaati valima hakata! Valik on liiga suur ja otsustamine raske. Praegu kaldub kaalukauss vist mõne Sony Cybershoti mudeli poole.

Noorkuuaja juurde tagasi minnes, Skorpioni kuu soosib uusi algusi, mis on seotud maksude või raamatupidamisega, intiimelu ja psühholoogiliste küsimustega ning aeg on hea, lausa parim vabanemiseks vanadest asjadest, mida me enam ei vaja või ei soovi. Lõpetamine on kergem ja valutum, asjad ei jää vinduma.

2 comments:

Valori tähetarkus said...

Kuidas siis retro Merkuuri ajal soetatud reis ka läks. Oli jamasid või muidu segadusi sellega?

Tiina Laanejärv said...

Ei läinud hästi see retrograadse Merkuuri ajal soetatud reis. Oli jamasid ja muidu segadusi ka kohapeal, mitte ainult enne. Poleks üldse olnud vaja just sel ajal ja sellele reisile minna. Varsti räägin, saame järgmisel nädalal kokku, sest lõpuks ka ajakiri läbi loetud :).