Wednesday, April 8, 2009

Patricia Arquette - sihikindel Jäär


8. aprillil on sünnipäev paljudele televaatajatele „Meediumist“ tuntud Patricia Arquette’il. Kuna „Meedium“ on meil olnud perekondlik projekt, mina alustasin sarja tõlkimist ja viimase meil näidatud hooaja lõpetas minu tütar, on Allison DuBois nagu perekonnatuttav. Filmi-Allisoniga sarnased jooned tulevad välja ka Patricia Arquette’i horoskoobist.

Patricia Arquette sündis 8. aprillil 1968 näitlejate perekonnas. Näitleja oli ka tema isapoolne vanaisa. Perekondlik taust on huvitav: ema oli juut, holokaustipõgenik Poolast, isa Lewis Arquette pööras islami usku. Ka Patricia õde Rosanna ja kolm venda on näitlejad. Ühest vennast on vahepeal, tõsi küll, saanud naine. Lapsepõlv oli ebatavaline, Patricia kasvas üles kunstnike kommuunis.

Patricia Arquette’i sünnikaarti vaadates tundub, et järgnevat võiks öelda ka filmi-Allisoni kohta.

Päike Jääras – usub endasse ja on oma arusaamades kindel. Naudib väljakutseid.
Päikese ühendus Saturniga – tõsine, reserveeritud, distsiplineeritud. Üsna karm, eriti iseenda vastu. Raske on olla spontaanne.
Merkuur Jääras – otsekohene, valmis oma arvamust välja ütlema, ei karda vastuolusid.
Veenus Kalades – eriliselt kaastundlik ja hooliv.
Marss Sõnnis – huvitavad konkreetsed tulemused. Kui midagi pähe võtab, väga järjekindel ja püsiv. Kannatlik töötegija.

Nagu Allison DuBois "Meediumis", on ka Patricia valmis pühendama palju aega ja energiat teda sügavalt puudutanud asjadele. Pärast seda, kui Patricia ema suri rinnavähki, sai temast rinnavähi vastase võitluse aktivist.

No comments: