Monday, April 13, 2009

Marsi ja Uraani konjunktsioon

15. aprillil on täpne Marsi ja Uraani ühendus Kalades, aga aspekti mõju on muidugi tunda varem. Näiteks minu kaardis on Kalad
6. majas ehk puudutab igapäevase tööga seotud asju. Sain täna paraja nätaka kätte oma impulsiivsuse tõttu, aga ootamatu probleem oli muidugi ka olemas. Reageerisin ise üle, aga reageeringud Marsi-Uraani ühenduse ajal tekkinud probleemidele ongi äkilised või ootamatult agressiivsed. Mitte et ise tingimata agressiivne oleks, aga teised võivad agressiivsed olla või vähemalt näida. Kuna minu kaardi puhul tuleb mängu ka opositsioon Kuuga, võtsin ühte asja väga emotsionaalselt. Teadmine aspekti olemusest aitab mul rahuneda, teised asjaosalised taevaseisudest muidugi ei tea. Ootamatud emotsionaalsed pursked või konfliktid on praegu tõenäolised valdkondades, kus on kaardis transiitne Marss ja Uraan.

2 comments:

Anonymous said...

kas selline aspekt mõjub eelkõige õigel päeval või ka enne/pärast?

Tiina Laanejärv said...

Mõjub enne ja pärast ka, aspekti mõju on ju pikem. Ja alati ei pea ju juhtuma ka, lihtsalt eeldused selleks on olemas. Enda kohta olen märganud, et minul pigem juhtub midagi enne, kui aspekt täpne on, aga eks see sõltub inimesest ja tema elusituatsioonist.