Wednesday, April 8, 2009

Koerahoroskoobist


Mul on jälle mõneks päevaks hoida taksikoer Lotte, kellel on muide homme sünnipäev. Nii vaatasin täna üle, mida ma kunagi Jäära koerast kirjutasin ja leidsin kommentaarist ühe küsimuse. Vabandan, aga tõesti jäi kahe silma vahele, alles praegu lugesin! Ilmselt on koerahoroskoopide vastu huvi, katsun millalgi kõigi päikesemärkide järgi kirjutada, kui mahti saan.

Samas pean kaaluma, kus ja kuidas teksti avaldada. Mulle päris ei meeldiks, kui teen tööd ja näen vaeva, kirjutan iga päikesemärgi järgi suure koerahoroskoobi ja siis hakatakse suvaliselt kopeerima. Ma siin pikemaid ja põhjalikumaid tekste ei avalda, vaid jagan meelsasti lühemaid nupukesi. Koerahoroskoobiga saab ilmselt olema nii, et siin teen lühidalt, pikema variandi jaoks leidub ehk muu koht. Esialgu avaldan eraldi lugusid, sidudes päikesemärgi mõne konkreetse koeraga. Näiteks ootab oma järge "Kaksikute koer - komissar Rex".

2 comments:

Anonymous said...

666; The Final Solution; and the Claim.

http://winmir.blogspot.com/

Anonymous said...

1. Horoskoop: Suur horoskoop koertefännidele http://www.nelli.ee/news.php?nsID=7f39f8317fbdb1988ef4c628eba02591&lang=est

2. http://www.doghoroscopes.com/home.html