Monday, October 13, 2008

JÖRG HAIDER 1950-2008


Käesoleva aasta 11.oktoobri varahommikul hukkus liiklusõnnetuses Austria paremäärmuslik poliitik, Kärnteni liidumaa kuberner Jörg Haider.

Jörg Haider sündis 26. jaanuaril 1950 kell 14.25 Bad Goisernis Austrias. (Allikas: Astrodatabank) Marss ja Uraan on Haideri sünnikaardis väga silmapaistvad. See viitab otseselt vastuolulisele isikule, mässajale. Vastuolud ja mässumeelsus on siin kerged tekkima igal tasandil ja taoline isik on ka väga kannatamatu. Ongi teada, et Haider pööras tülli talle edu toonud Vabaduseparteiga ja lõi uue partei, Austria Tuleviku Liidu, millega oli viimasel ajal tegemas edukat tagasipöördumist Austria poliitikasse.

Haideri surmaga lõppenud õnnetus juhtus kell 1.15 kohaliku aja järgi Klagenfurti lähedal. Politsei andmetel sai Jörg Haider surmavaid pea- ja rindkere vigastusi. Millised transiidid olid õnnetuse ajal?

- Merkuur konjunktsioonis Marsiga
- Transiitne Päike konjunktsioonis Neptuuniga, kvadraadis Merkuuriga ja sekstiilis Pluutoga

Progressioone vaadates selgub, et sel ajal oli Neptuuni täpne opositsioon progr. AC-ga. Neptuun viitab liikluses segastele olukordadele ja asjaoludele, arusaamatutele otsustele ja ka teelt välja sõitmisele. Kindlasti kõigele, mis on seotud eksimustega. Selguski, et üksi autos olnud Haider sõitis lubatust kaks korda kiiremini - 70 km/h alas 142 kilomeetrit tunnis. Kui mängus on Neptuun, pole võimatu, et ka alkoholil oli oma roll. Õnnetus juhtus ju varsti pärast ööklubist lahkumist.

Marss ja Uraan tegid õnnetuse ajal 135-kraadise aspekti. Marsi-Uraani aspekti peetakse aspektiks, mis võib kergesti õnnetusi kaasa tuua. Transiitne Päike oli aspektis Merkuuri, Neptuuni ja Pluutoga. Merkuur on kommunikatsiooni ja transpordi valitseja. Marss valitseb vigastusi. Nende seisude kombinatsioonil võib olla mitmeid tähendusi, muu hulgas ka vigastustega lõppev kiiruseületamine. Haideri sünnikaarti arvestades võib öelda, et tol hetkel langesid kokku nii asjaolud kui tingimused, mis viisid liiklusõnnetuseni.

No comments: