Monday, January 17, 2011

Täiskuu Vähis 19. jaanuaril

19. jaanuaril on täiskuu 29 kraadi Vähis. See on emotsionaalne aeg, sest märgi viimane kraad on eriti tugev ja Vähk on teadagi väga tundeline. Kohe täiskuu järel liigub Kuu tühikäigul (s.t. ei tee aspekte enne märgivahetust). Tundub, et see võib nii mõnelegi olla üsna kummaline päev, kuid parem on rahulikult võtta, emotsioonid lahtuvad ja elu läheb edasi. Kulud tasuks kontrolli all hoida, päeva mõju on selline, et tahaks väga teha emotsionaalseid oste, raha eest hetkelist heaolu saada.

Kuni täiskuuni kestab kasvuperiood ja praegu alustatud ettevõtmised saavad suuremat tähelepanu ning kasvavad ja arenevad.

Ühte artiklit lugedes avastasin huvitava kokkusattumuse: täpselt samas kraadis ehk 29,27 Vähis toimus täielik päikesevarjutus
22. juulil 2009. Ma ei saa kahjuks seoseid edasi arendada, sest olen ära visanud kõik vanad kalendrid ega saa kontrollida, mis tol ajal toimus. Väikese korteri miinuspooled on juba mõnda aega välja löönud. Lihtsalt ei ole ruumi arhiveerimiseks, ei keldrit ega pööningut, hetkel isegi mitte ühtegi vaba riiulinurka. Täiskuuaeg Vähi märgis toob mulle isiklikult välja need asjad kodus, mis on seotud 10. maja teemadega.

See täiskuu toob esile perekondlikud ja kodused kohustused, vanemaealised pereliikmed. Kus asub sünnikaardis Vähk, see valdkond on praegu kõige aktiivsem ja toob meile kõige enam tähelepanu nii heas kui halvas.

2 comments:

Valori tähetarkus said...

Arvan, et see 22. juuli 2009.a. varjutus mõjutas eelkõige Pakistani. Varjutus toimus tema Uraani peal. Teiseks riigiks, mida varjutus puudutas oli Põhja-Korea, varjutus Veenuse ja Cerese peal. Mõlemad riigid on viimastel aastatel seoses tuumaenergia kahtlase kasutamisega tähelepanu eesrinnas olnud.

Anonymous said...

"Kohe täiskuu järel liigub Kuu tühikäigul (s.t. ei tee aspekte enne märgivahetust)."
Ehk paneksite kirja iga kuu kohta need tühikäigud. Need tähtsad asjad tegelikult.