Tuesday, January 25, 2011

Kuldse Metalljänese aasta 2011


3. veebruaril kell 4.31 algab Hiina kalendri järgi Metalljänese aasta, mis kannab numbrit 4709. Hsin Mao aasta sümboliseerib mõistlikkust ja tööga teenitud jõukust. Jäneseaastaid peetakse kohusetundlikeks, perele orienteeritud aastateks.

Jänese aasta peaks kaasa tooma rahulikuma ja tasakaalukama aja, mil tegutsetakse üsna diplomaatiliselt. Siiski pole peagi oma valitsemisaega alustav Jänes sugugi mõnus pehme karvapallike. Metallielement annab Metalljänesele kõvasti võistlustlikkust ja agressiivsust, teatud külmust ja tundetust. Eduvõimalused leitakse diplomaatia, nõupidamiste ja koostöö läbi, mitte oma ideid peale surudes. See on leppimise aeg, mil valitseb harmoonia.

Jänesel on hea maitse. Jänes soosib teatrit, meelelahutusi, spaasid, restoraniskäike ja muud mõnusat meelelahutust. Jäneseaasta pakub palju ahvatlusi ja on kerge liiale minna.

Eriti soodne on see aasta Jänese sõpradele, kelleks on Jänesed, Kitsed ja Sead. Nende märkide esindajatel tuleb tõenäoliselt kõige parem aasta. Kui olete Jänes (Kass), Kits või Siga, haarake kinni igast võimalusest, nautige hetke. Head väljavaated on ka Härjal, Tiigril, Maol ja Koeral. Sellel aastal peavad ennast tagasi hoidma Rott, Hobune, Ahv ja Kukk.

Draakonil peaks tulema üsna hea aasta, kindlasti parem kui 2010. Paranevad nii tervis kui rahaasjad.

Jänese aasta rahulikku tempot on raskem taluda aktiivsetel inimestel. Edu võti on ettevaatlik, aeglane, aga kindel lähenemine. Jänese meele järele on rahulikud puhkusereisid, hobidega tegelemine, aiapidamine. Miks mitte õppida bridzhi mängima
või minna peotantsukursustele.

Kõige raskem võib Metalljänese aasta olla Kukkedele, kellel tasub oma kamandamiskombed kontrolli alla võtta. Kukel on siiski palju vastuvoolu ujumist ja aasta kurnab teda.

Elemendi järgi läheb kõige paremini Maa elemendi inimestel, kõige kehvem on Puu elemendil. Metallielemendi inimesed on muidugi omas elemendis, eriti kui sodiaagimärk on Jänesega harmoonias.

Viimati oli Metalljänese aasta 1951.

No comments: