Saturday, January 22, 2011

Jupiter Jääras ja 7. majas


Täna kell 19.12 läheb Jupiter Jäära märki. Sellest olulisest sündmusest rääkisin aasta alguse ülevaates. Jupiter Jääras annab enesekindlust, energiat ja entusiasmi. Jäär on individualistlik ja enesekeskne märk. Jupiteri põhimõte on, et mida rohkem, seda uhkem. Arvata on, et Jäärad ja Marsi inimesed lähevad eriti väge täis ja tormavad müdinal suuri tegusid tegema. Positiivset energiat peaksid tundma kõik. Just nagu rong oleks äsja jaamast väljunud ja põnev teekond on algamas.

Minul on Jäär 7. maja ehk partnerluse maja tipus. Kogu minu horoskoop rõhutab, et olen individuaalsele sooritusele orienteeritud inimene. Partnerlus ja koostöö pole alati kerged
ja sageli on lihtsam asjad ise ära teha kui teistele delegeerida.
Küllap olen Jääraga partnerlusmaja tipus üsna domineeriv ja kannatamatu. Ennast siiski teiste silmadega ei näe ja Kaksikutel
on nagunii mitu rolli, mis kulgevad üksteisest lahus. Partneri või juhina on mul asjadest kindel ja selge nägemus ning piisavalt energiat selle teostamiseks. Jäär 7. maja tipus tõmbab paraku aktiivseid ja agressiivseidki partnereid. Keegi hakkab varsti partnerlusmaja tuuseldama, see paistab päris kindel.

Kuna minu horoskoobi 7. majas planeete ei ole ja selle valitseja Marss on 10. majas, siis eeldan, et peagi tekkiv üliaktiivsus on pigem seotud karjääri ja ühiskondliku tegevusega. Praegune Jupiteri ja Uraani konjunktsioon Jääras ei möödu kindlasti jälgi jätmata ja oodata on ootamatut. Elektrit ja elavnemist on juba tunda.

Transiitse Jupiteri liikumine sünnikaardi 7. majas tõotab tuua uusi aspekte partnerlussuhetesse. Suhete tekkimiseks ja püsimajäämiseks peaks olema igati soodus aeg ja kindlasti peaks ellu tulema inimesi, kellest võib palju abi olla. Tõotab tulla koostööd välismaalastega. Abielu või püsisuhte tekkimisel saab partneriks kas tunduvalt vanem või ühiskonnas silmapaistval positsioonil isik.

Järgmised viis kuud on võimalusteuks või -aken avatud. Kasutagem seda aega!

5 comments:

Anonymous said...

Palun kommenteerige presidendi proua tähtede seise Rootsi, riigiviisidi ajal. Kas oleks ka vöinud nii minna, et köik oleksid öeldnud üksmeeles wow, millised riided!

Tiina Laanejärv said...

Ma ei ole Evelin Ilvese seise uurinud. Tean vaid, et ta on päikesemärgilt Jäär ja Jääradel on praegu eriliselt aktiivne aeg, kus nad palju tähelepanu saavad. Kulmineerub see aprillis ja Jääradel tasub ette vaadata, kuidas ja millega nad silma paistavad. Minu isiklik arvamus nimetatud rõivaste kohta langeb täpselt kokku Anu Lensmendi hiljutise kommentaariga "Postimehes". Paremini ei saaks öeldagi ka ilma tähtede seisu vaatamata. :)... Siiski kaalusin väikest nuppu moeastroloogiast ja astroloogiliselt pandi rõivaste valikuga mööda. Praegu leiaks positiivset vastukaja soliidne konservatiivsus. Ja kindlasti soengumuutus.

Tiina Laanejärv said...

Lisaksin veel, et riidesse ei pane mitte tähtede seis, vaid ikka inimene ise. Äsjast möödapanekut ei tee õnnestumiseks ükski tähtede seis.

Anonymous said...

Naljakas, mina ka kaksik, samuti 7.maja tipus Jäär:D, eks saab siis näha, kuidas selle partnerlusega meil asjad kujunevad.....

Anonymous said...

Ja mul samuti, ainult selle erinevusega, et päike Sõnnis ja 7.majas Kuu-Merkuuri ühendus :))) Põnev!