Sunday, December 7, 2008

Veenus Veevalajas


8. detsembril läheb Veenus Veevalaja märki. Kui Veenus Kaljukitses on materialistlik ja kombeline ;), siis Veevalaja Veenuse kohta võiks öelda, et erapooletult sõbralik.
Veevalaja Veenusega inimesed soovivad kõigiga sõbrad olla, aga mitte tingimata isiklikus plaanis. Nende vaated võivad olla üsna tavatud, neil on oma ettekujutus sellest, mis on õige ja see ei pruugi üldtunnustatud moraaliga kokku sobida. Romantilised tunded tekivad sellistel inimestel sageli ootamatult ja juhuslikult, pole kindlad ega kesta kaua. Armastuses on oluline vaimne külg, hinnatakse partneri teravmeelsust, vajatakse vaheldust ega taluta rutiini. Veevalaja Veenus eelistab sarnaste huvidega partnereid ja neil inimestel võib sageli olla ka üsnagi ebatavaline kunstimaitse.

Selline on Veevalaja Veenuse lühiiseloomustus, samad põhimõtted kehtivad ka üldiselt Veenuse teemade kohta ajal, mil Veenus on Veevalaja märgis. Aeg peaks olema sõbralik, omapärane, täis ootamatuid kohtumisi, armunool võib meid tabada nagu välk selgest taevast, aga suhe ise ei pruugi kaua kesta. Armuasjades soosib aeg tavatuid tegusid ja omapära. Pingeaspektide korral ei saa välistada juhuslikke seksuaalsuhteid ja tunnetes võib esineda järske muudatusi, katkestatakse vanu suhteid ja sõlmitakse uusi ka ilma erilise vajaduseta. Aeg soosib ka mitut suhet korraga. Igatahes peaks armusuhetes tulema huvitav aeg ning hea oleks, kui suhteid liiga keeruliseks ei aja!

No comments: