Monday, December 29, 2008

Igor Mangi aastahoroskoopidest

Igor Mangi järgmise aasta prognoos kuulub minu meelest aastalõpu juurde umbes nagu jõulujutlus. Mõlemaga on üsna sarnased lood: ega siis jutlust 100% südamesse ei võta ja usuga pole ilmselt ka kõige paremad lood. Jõululaupäeval kirikus käimine on lihtsalt üks kena komme. Nii on ka tuhandetel inimestel kombeks aasta lõpus Igor Mangi järgmise aasta horoskoopi lugeda.
Astroloogia pole ju ennustamise kunst, vaid eluabi õpetus, kõlagu see kuitahes klišeelikult. Kuid loomulikult saab astroloogia abil prognoosida ja seda teeb oma väga isikupärasel moel ka Igor Mang. Sellest võib ju arvata, mida tahes, aga Mangi „jutlusel“ on sadu tuhandeid lugejaid. Ja hea ongi, et Eesti kitsukesel ja killustunud astroloogiamaastikul on nii värvikas tegija, kes kõnnib oma teed. Prognoosid ei peagi 100% paika pidama, kõiksugu spetsialistid, analüütikud ja muud targad asjamehed- ja naised pole ühelgi elualal kõikidele arengutele täpselt pihta saanud, miks peaks siis 100%-list täpsust ootama Igor Mangilt? Väärib igatahes lugupidamist, et Mang jääb endale truuks ja ajab vankumatult oma rida, tundugu mõni tema idee kui kentsakas tahes. Mida sellest arvata, jäägu lugeja enda otsustada.

http://www.maaleht.ee/2008/12/23/uudised/4025-tahetark--igor-mang-mida-toob-aasta-2009

http://www.maaleht.ee/2009/01/08/kultuur/4223-mang-mida-toob-pyhvliaasta-idamaa-loomaringile

2 comments:

Tiiu said...

Head uut aastat!

:-)

Kui teete postitust, siis seal saate ülaääres ju valida järjest
fronti, suurust, värvi ja kohe värvivaliku kõrval ongi kastike, millele vajutades ilmub sõna Link: vajutage sinna ja seejärel ilmubki uus suurem kast, kus on öeldud: Enter a URL: panetegi vastava aadressi etteantud kohta, klõpsate oOK ja ongi eelnevalt ära märgitud (siniseks tehtud) sõna aktiveeritud.Loodan, et seletasin õigesti!


Piltide lisamine on sama lihtne, ikka klõpsate ülaääres nüüd juba maali kujutisele ja laadite pildi oma arvutist bloggerisse.

Tiina Laanejärv said...

Aitäh! Pilte olin lisanud, linki panin esimest korda, ju sellepärast kohe ei õnnestunudki!