Thursday, December 25, 2008

Kuuloomine Kaljukitses


Selle aasta viimane kuuloomine toimub 27. detsembril kell 14.22 6,08 kraadi Kaljukitses. Kaljukits on vastutustundlik maamärk, ta on ettevaatlik, oskab hästi aega planeerida ja kasutada. Kaljukitse valitseja on Saturn.

Seega peaksid meie teod ja kavatsused järgmisel kuul olema realistlikud, mõistlikud ja praktilised. Märksõna on realism. Realistlikult, mõistlikult ja arukalt ei peaks oma samme seadma mitte ainult järgmisel kuul, vaid need sõnad iseloomustavad kogu algavat 2009. aastat. Praegust hetke iseloomustab hulk planeete Kaljukitses ning Päike ja Kuu on väga lähedal Marsi ja Pluto ühendusele. See seis annab energiat ja lisab kirglikkust ja särtsakust kõigile ettevõtmistele.

Eriti soosib uus kuu Kaljukitses pikaajalisi ettevõtmisi, mis annavad tulemusi aeglaselt, kuid kindlalt, praktilisi ettevõtmisi, karjääriküsimusi, äriplaanide tegemist, praktilisi investeeringuid.

Kuna ka Kaljukitse valitseja Saturn liigub praegu maamärgis Neitsis, on see uue kuu jaoks tublisti toetav seis. Saturnil on head aspektid Jupiteriga (mis on õnne ja vedamise planeet) ja Merkuuriga (suhtlemine, planeerimine). Edasiminek ei pruugi siiski olla silmaga nähtav, sest 1. jaanuaril 2009 muutub Saturni liikumine retrograadseks. Kestab see mai keskpaigani. See on aeg, et kõik möödunud sügisel alanud asjad põhjalikult ja korralikult üle vaadata, oma õppetunnid hästi selgeks saada. Saturn lahkub Neitsi märgist 2009. aasta oktoobri lõpus. Siis peaks juba saama kergemalt hingata.

No comments: