Thursday, January 7, 2021

Jaanuar 2021 - Kaksikud

Kaksikute juhtplaneet Merkuur oli uut aastat alustades Kaljukitse märgis, nii on jaanuaris tugevalt üleval Kaljukitse teemad. Kaksikud, leidke oma sünnikaardis Kaljukitsest algav maja ja mõtisklege nende teemade üle, mida see maja esindab. Kaksikud peaksid selle muutusterohke kuu jooksul tegutsema kiiresti, sest Merkuur hakkab retrograadselt liikuma 30. jaanuaril ja jääb aeglast käiku tegema suurema osa veebruarist. Samas kipub Kaksik praegu olema tavapärasest aeglasem ja vaevleb usukriisi käes, võib kahelda oma tulevikus ja võimalustes. 

Oluline päev on 5. jaanuar, mil toimub Merkuuri ja Pluuto ühendus Kaljukitse märgis. Pluuto sümboliseerib nii kaotust kui ka ümbersündi, paljudel Kaksikutel tuleb teha elumuutvaid otsuseid. Kaksikute jaanuari ja üldse kogu 2021. aasta põhilised teemad on raha ja töö. Tõenäoline on töökoha kaotus, olgu koondamise või töökoha kadumise näol. Kui tööd ei kaota, võib vana töö jätkuda uues kuues. Seda siiski kandikul ei pakuta, tuleb ise kinni haarata. Rahaga võib olla kitsas, kui ei osanud või puudusid võimalused varakult muutusteks valmistuda. 

Kuu loomine 13. jaanuaril Kaljukitse märgis toob taas mängu Pluuto. Kaksikute meelehärmiks tuleb teha mingi raske otsus ja leida uus algus. Ei pääse Veevalaja teemadest, sest vana elu ei jätku ja tulevikuplaane saab paremini ellu viia uuendusliku mõtlemise ja moodsa tehnoloogia abil. Aga arvuti on nagunii Kaksikute parim sõber.

Merkuuri ühendus Jupiteriga 11. jaanuaril Veevalaja märgis peaks tooma mingi hea võimaluse ning Päikese ja Jupiteri ühendus 29. jaanuaril samuti Veevalajas on Kaksikute jaoks toetav. Kaksikud vajavad praegu ennekõike julgust, nutikust uute võimaluste leidmiseks ja lihtsalt vedamist, et õigel ajal õigele nupule vajutada. Igal juhul tuleb Kaksikutel kogu selle aasta jooksul suu lahti teha, oma arvamus julgelt välja öelda ja oma elu ümber korraldada.

No comments: