Tuesday, January 26, 2021

Täiskuu Lõvis 28. jaanuaril 2021

Täiskuu 9 kraadi 05’ Lõvis 28. jaanuaril 2021 toob fookusesse kodu, pere ja suhted. See pingeline Kuu on kvadraadis Marsiga ja opositsioonis Jupiteriga. Pingeaspekt Marsiga toob inimestes pinnale viha,  mõned haaravad jõuliselt initsiatiivi. Liialduste planeet Jupiter võimendab tundeid. Katsuge viha kontrolli alla saada ja hoiduge impulsiivsusest, et mitte endale ja teistele halba teha, aga seda on kergem öelda, kui teha. Kõik ennast tagasi ei hoia, karvad hakkavad lendama. Saab olema rohkem vägivalda ja õnnetusi, aga tavaelus võib näiteks esineda rohkem põletusi ja väikeseid haavu.

Kuna selle täiskuu fookuses on kodu ja pere, kõik suhted, siis ka suhted kodu ja töö vahel, kodu ja kooli vahel. Tasakaalu puudumine vajaduste ja soovide vahel tekitab nii sisemisi kui väliseid pingeid, mis võivad energiast tühjaks tõmmata. Kuu opositsioon Jupiteriga suurendab seltsielu vajadust, kuid Marsi ja Jupiteri kvadraadi tõttu jäävad domineerima Marsi energiad.

Kuna Kuu on ühenduses asteroidiga Hygeia, on teravalt üleval tervise ja hügieeni teemad ja seda pigem veel tugevamini kui varem. Aktiivsed on nii vaktsineerijad kui vaktsiinivastased, nakatumisnäitajad pigem tõusevad kui langevad. Rahunemist jaanuaris näha ei ole.




No comments: