Tuesday, January 12, 2021

Jaanuar 2021 - Vähk

Uus aasta algab Vähile Kaljukitse teemadega, kuna Kaljukitse märgis on nii Päike kui ka Merkuur. Vähkide jaanuarikuu teema on suhted ja suhteküsimused on esil terve aasta vältel. Merkuur jääb Kaljukitse märki uue aasta esimeseks nädalaks, Päike kuni 19. jaanuarini.

8. jaanuaril läheb Kaljukitse märki ka Veenus ja suhted on eriti tugevasti esil neil, kel armastuse ja suhtemajad algavad Kaljukitsest. Paraku ei saa öelda, et kõik läheb libedalt, sest Kaljukitse märgis on ka jõuline Pluuto. Mõned suhted võivad lõppeda, seda eriti juhul, kui on tegu vastastikuste võimumängudega. Seda ka tööalaselt. Mingi oluline uudis võib tulla 13. jaanuari kuuloomise paiku, seda nii isikliku kui tööalase partnerluse puhul.

Kuu loomine on positiivse energiaga aeg, kuid seekord on Kuu ühenduses Pluutoga. Seega saab uus sündida vaid vana lõppemisest. Kuuloomise aeg on siiski hea aeg plaane teha ja midagi uut käima lükata. Eelistatud on praktiline mõtlemine, mitte unistustes hõljumine.

 Peagi muutuvad aktuaalseks Veevalaja teemad. 11. jaanuaril läheb Veevalaja märki Merkuur ja 19. jaanuari õhtul Päike. Siis tasub kriitilise pilguga üle vaadata rahaasjad ja lepingud. Kui rahaasjad ei tõuse teemaks varem, siis 28. jaanuari Vähi täiskuu ajal sellest ei pääse. Kas tuleb raha või kitsas kätte, sõltub isiklikust horoskoobist.

Kuna jaanuari lõpus hakkab Merkuur retrograadselt liikuma, tuleb kõik raha- ja tööasjad enne korda saada. Veebruaris ei taha asjad kuigi kiiresti liikuda.

1 comment:

Anonymous said...

13jaanuar! Ja tuligi njuus ning milline veel. Võib olla isegi tervele rahvusele saatuslik.