Saturday, February 19, 2011

Päike Kalades


19. veebruaril kell 2.26 läheb Päike Kaladesse. Algab tundlike, elava kujutlusvõimega Kalade aeg. Kalade päikesemärki seostatakse loomingu, luule, kujutlusvõime, unenägude ja vaimumaailmaga. Valitsejaks on müstiline Neptuun, glamuuri ja illusioonide planeet. Neptuuni alla kuulub teatavasti filmimaailm, draama ja ballett, aga ka alkohol, kõik veega seotu ja kalapüük, samuti shantaazh ja skandaalid. Neptuuni asukoht horoskoobis näitab, kus võib kõige kergemini illusioonide või lausa pettuse ohvriks langeda. Eestis saab Kalade päikesemärk üsna hästi hakkama, kui ta ise vähegi püüab.

Kui seda teksti kirjutasin, oli minu ees lahti "Astroloogiline lauakalender 2011". Paraku on seal Päikese Kaladesse mineku ajaks märgitud 20. veebruar. Õige on siiski laupäev, 19. veebruar.

2 comments:

Anonymous said...

"Neptuuni asukoht horoskoobis näitab, kus võib kõige kergemini illusioonide või lausa pettuse ohvriks langeda. Eestis saab Kalade päikesemärk üsna hästi hakkama, kui ta ise vähegi püüab".
Mh.Ma olen Sönn. Mul Neptun 2. majas, raha majas. Raha ei saagi!
Mis eeldused Eestil on Kalade jaoks? täitsa pönev kohe teada.

Tiina Laanejärv said...

Neptuun 2. majas ei tähenda sugugi, et raha üldse ei saa. Minul endal on ka selline seis. Raha tuleb Neptuunlikest valdkondadest. Paraku on sellega seisuga vägagi suur oht, et raha kaob käest nagu iseenesest, sulab nagu kevadine lumi... Eesti Vabariik sündis Kalade märgis ja käesolev aasta vabariigile halb ei ole, aga rahvas ei pruugi muidugi mõista, kui "hea ja tubli" Eesti on. Kalade empaatiat Eesti riigile siiski antud ei ole.