Thursday, July 9, 2009

Hüvastijätt Michael Jacksoniga ja Paris Jackson


Viimasel ajal kõige rohkem tähelepanu pälvinud teema maailma astroloogide hulgas on olnud Michael Jacksoni elu ja surm. Minul pole siin astroloogiliselt midagi uut öelda ja ei tunne ka vajadust. Mulle jäid kõige paremad mälestused Michael Jacksoni kontserdist Tallinnas ja ma ei hakka pead murdma, mis kalduvused Michaelil olid või ei olnud. Imelik oli ta muidugi, aga minu meelest tegi ta endast mingit sorti Peeter Paani, kes ei saa kunagi suureks. Ja Michael ei saanudki. Aga mõtlesin rääkida hoopis Michael Jacksoni tütrest Paris Jacksonist.

Vaatasin hüvastijättu Michael Jacksoniga natuke ebamugava tundega. Los Angeles on üks karm paik, kus kadunukese kirstu ääreski endale iga hinna eest tähelepanu püütakse tõmmata. Ja sellesama leinava perekonna lahke abiga Michael nii ära pööraski. Küllap oli isa surm ja sellele järgnenud ärasaatmine Jacksoni laste jaoks raske ja traumeeriv, on ju neid püütud kasvatada avalikkuse eest varjatult. Nüüd äkki tiriti miljonite silme ette lavale. Lapsed on kenad ja armsad ning said hästi hakkama, aga kahju oli Parisest, kes ootamatult mikrofoni ette lükati hüvastijätusõnu ütlema. Või tahtis ta ise rääkida? Mingi segadus seal tekkis ja Parise sõnavõtt oli ette planeerimata. Sünnikaart viitab, et tütarlast ootab üsna tõenäoliselt meelelahutusmaailm. Oli näha, et ta tundis ennast vabalt ja laulis ilusasti kõik laulud kaasa, kuni tuli hüvastijätmise hetk.

Paris Jackson sündis 3. aprillil 1998 kell 6.28 Los Angeleses. Neli plaaneti 12. majas – Päike, Merkuur, Saturn, Marss, iseloomustavad hästi varjatud keskkonnas kasvamist. Päikese kvadraat Kuuga räägib tüdruku suurest emotsionaalsusest, on ju Kuu Vähis omas märgis. Kuid avalikkuse ette Paris välja jõuab, on tal ju Veenuse, Lõunasõlme ja Jupiteri ühendus 11. majas. Veenus on pealegi Sõnni tõusumärgi valitseja. Usun ka, et ta loob tulevikus oma isa nimelise heategevusfondi. Heategevus on kindlasti valdkond, millega sellise 11. maja ja selliste võimalustega inimene tegelema peaks. Tahaks sellele armsale kuulsa isa tütrele soovitada, et valigu hoolega oma sõpru, halvad sõbrad võivad talle elus palju pahandust tuua. Paris näib olevat kena ja hakkaja noor daam ja jääb vaid loota, et äsjane miljonite vaatajate ees esinemine teda liialt ei traumeerinud.

No comments: