Tuesday, July 21, 2009

22. juuli päikesevarjutus

22. juulil toimub täielik päikesevarjutus. Päikesevarjutus on alati kuuloomise ajal, mil Päike ja Kuu on samas kraadis. Selle varjutuse juures on eriline, et see on teine kuuloomine Vähis järjest. Eelmine kord oli juunis pööripäevale järgnenud päeval. Seekordne kuuloomine toimub 29,27 kraadi Vähis. Vähk on Kuu valitseja, seega on varjutus eriti tugeva mõjuga. 29 kraad öeldakse olevat kriitiline kraad, millegi lõpp, kuid uus kuu on tüüpiliselt uute alguste aeg. Nüüd midagi lõpeb ja uus on kohe algamas, on ju Päike kohe märki vahetamas ja läheb Vähist Lõvisse. Tund pärast varjutust läheb Lõvisse ka Kuu.

Praegu võivad suhted olla eriliselt pingestatud, sest Veenus teeb kvadraadi Saturniga. Nii võivadki paljud eelistada suhtlemisele üksiolekut. Varjutuse mõju on tugevam neile, kelle sünnikaardis on aktiivsed Jupiteri-Chironi-Neptuuni kolmikkonjunktsiooni transiidid või on planeete kardinaalmärkide viimastes kraadides (Vähk, Kaljukits, Jäär, Kaalud).

Kuuloomise ajal võib olla küllaltki kehv enesetunne madala vererõhuga inimestel, samuti neil, kel kalduvus depressioonile. Energiatase kipub praegu madal olema ja aktiivsust eriti pole.

No comments: