Wednesday, August 4, 2021

August 2021 - Vähk

Vähki on ees ootamas kiire kuu. Augustis on Neitsi märgis nii Marss, Veenus, Merkuur kui Päike. Neitsi valitseda on Vähi suhtlus ja igapäevaelu ning ka tema sugulased ja naabrid. Igal juhul on Vähil palju pereasjade ajamist ja edasi-tagasi sõitmist.

Neitsi tahab korda ja rutiini, organiseeritust. Ka Vähk võiks teha tegemist vajavate tööde nimekirja, et Neitsi aega kõige tõhusamalt ära kasutada ja palju asju tehtud saada. Kui vähegi ettevõtlik olla, siis asjad liiguvad.

August on Vähile aktiivse suhtluse kuu. Ta võib leida uusi tuttavaid, aga suhtleb ka tihedalt sugulaste ja naabritega. Mõni Vähk liitub mõne huvigrupi või klubiga. Üllatuste planeet Uraan võib tuua ootamatuid kutseid külla või seiklema 3., 20. või 22. augusti paiku. Nüüd on hea aeg seltskondlikuks suhtluseks ja uute asjade proovimiseks. Mõneti üllatavalt võib Vähil tulla mõte elukohta vahetada või vähemalt kodus remonti teha.

Raha on augustis Vähi mõttes. Rahaasjus võib olla uudiseid 8. augusti Kuu loomise ja 22. augusti täiskuu paiku. Rahaküsimus on aktuaalne 23. augustini, kuni Päike liigub Lõvi märgis. 22. augusti paiku võib Vähk saada toreda kingituse või rahasumma. Ka on see hea aeg pidutseda või midagi tähistada, ennast ja oma lähedasi hellitada.

No comments: