Monday, August 2, 2021

August 2021 - Jäär

Jäära valitseja Marss on terve kuu Neitsi märgis ja sel kuul rügab Jäär tublisti tööd teha. Praegu on õige aeg oma eluviis tervislikumale rajale suunata ning ka toitumine üle vaadata. Jääral tasub ka teha tegemata tööde nimekiri ja samm-sammult edasi liikuda. Neitsi aeg sobib suurepäraselt igasuguseks korrastuseks nii tööl kui eraelus ja kuigi Jäär kipub alustatud asju pooleli jätma, saavad asjad nüüd tehtud.

Sel kuul peaks sujuma koostöö, kui Veenus on Neitsis kuni 16. augustini ja kommunikatsiooni planeet Merkuur 11.-30.augustini. Kuigi Jäär on pigem iseseisev tegutseja ja asjade algataja, saab nüüd koostöös rohkem ära tehtud.

Töö on sel kuul esikohal ka raha teenimise eesmärgil. Ootamatuste planeet liigub praegu Jäära rahasektoris Sõnni märgis. 3., 20. ja 22. august võivad tuua rahaasjade suhtes uudiseid. Osadel Jääradel tasuks nüüd osta loteriipilet.

Päike on Lõvis kuni 23. augustini ja Lõvi märgis on toimub ka 8. augustil Kuu loomine. See Lõvi Kuu võib mõnele Jäärale kuulutada lapse saamist, teiste ellu toob uue armastuse. Mõni Jäär võidab hoopiski auhinna. Lõvi aeg on seltskondlik ja loominguline. Kõikide Jäärade jaoks pole need päevad siiski roosilised, pingeaspekt Uraaniga võib panna mõne ootamatu paugu.

Veevalaja täiskuu 22. augustil võib kaasa tuua mõne suurema peo või perekondliku kokkusaamise. Kohtutakse vanade ja uute sõpradega, veedetakse lõbusalt aega. Jäära suhted muutuvad romantilisemaks, kui Veenus läheb 16. augustil Kaaludesse.

No comments: