Wednesday, August 4, 2021

August 2021 - Kaksikud

Kaksikute valitseja Merkuur on augustis kiire ja aktiivne. Kuni 11. augustini liigub Merkuur tulemärgis Lõvis, 11.-30. augustini maamärgis Neitsis. Kaksikuid ootab ees erakordselt aktiivne kuu, mil teised taas kuulavad, mis neil öelda on.

Nagu kõigil märkidel, tasub praegu ka Kaksikutel teha tööde-tegemiste nimekirju. Nii ei lähe miski meelest ja tegemata. See on analüüsimise ja strateegiate loomise aeg, mil vähegi toimekad inimesed saavad palju ära tehtud.

Uraan hakkab 20. augustist retrograadselt liikuma. Kaksikute niigi aktiivne pea on mõtteid ja ideid pungil täis. Samas võib Kaksik nüüd juba otsustatud asjad äkitselt ümber mõelda. See võib augusti esimesel nädalal konflikte kaasa tuua.

Kaksikud räägivad ja kirjutavad augustis palju. See on hea kuu meedias töötavatele Kaksikutele, jutt neil jookseb ja nad on palju esil. Inimesed pakuvad neile siirast huvi.

Lõvi täiskuu 22. augustil toob Kaksikutele esile hariduse ja reisimisega seotud teemad. Hea oleks osaleda mõnel kursusel või töötoas. Võib ka reisida või reisiasju planeerida.

August pakub ka romantikat, kui armastuse planeet Veenus läheb 16. augustil Kaaludesse. Uut suhet ihkavatel Kaksikutel tasub augusti teises pooles sotsiaalselt aktiivne olla.

No comments: