Sunday, April 4, 2021

Aprill 2021 - Vähk

Vähi jaoks on aprill kiire kuu. Kellel on töökoht, sellele tahetakse tööd juurdegi anda ja 4.-19. aprillini jätkub aktiivset tegevust kõigile. Tööle võivad tulla uued inimesed, kes vajavad  juhendamist, aga ka mõni kolleeg võib intriige punuda. Päike on Jääras ja kuna Jäär on otsekohene ja sirgjooneline märk, tuleb probleemid kohe ära lahendada.

Tööd otsivate Vähkide jaoks on hea aeg tööle kandideerida ja midagi uut alustada 12. aprilli Kuu loomise järel. Kuu loomine on aktiivse tegutsemise aeg, seega tasub avaldus teele panna. Ka oma firmaga alustamiseks on soodne aeg.

Praegusel stressirohkel ajal on hea sõpradega kokku saada, mitte omaette hoida. Tasub ühendust võtta vanade sõpradega ja vähemalt internetisuhtlust üleval hoida. Eriti hea aeg Vähi sõprussuheteks saabub 19. aprillil, kui Päike läheb Sõnni märki. Samas võib Vähile mingit muret teha mõni vana kallim ja kuu lõpus võib mõne Vähi suhe ka lõppeda.

Kuu teises pooles võib üllatusi tuua ootamatuste planeet Uraan, mis liigub praegu Sõnnis. Vähk võib aprillis tutvuda uute huvitavate inimestega. Põnevust ja huvitavaid ettevõtmisi sõprade ja lähedastega Vähi elus jätkub.

27. aprilli täiskuu on Vähi jaoks seltskondlik aeg, võib toimuda mingi vahva üritus. Vähi armuelu elavneb, mõni Vähk leiab uue armastuse, teisel õitseb õnn vana partneriga. Uue suhte jaoks on siiski põnevam aeg. Kuu lapse Vähi jaoks on see täiskuuaeg äärmiselt emotsionaalne.

23. aprillil läheb Marss Vähi märki ja Vähk saab tublisti jõudu juurde oma soovide ja eesmärkide poole püüdlemiseks.

No comments: