Saturday, April 3, 2021

Aprill 2021 - Kaksikud

Kuni 4. aprillini liigub Merkuur Kalades, mis pole jutukate Kaksikute jaoks kõige sobivam märk. Suust võivad tulla valed sõnad vales kohas ja vestluspartnerile ei jõua Kaksikute mõte kohale. Kaksikud saavad siiski palju tuge Marsilt, mis liigub Kaksikute märgis kuni 23. aprillini. Nii on Kaksikud füüsilist energiat ja hakkamist täis, jõudu neil jätkub.

4.-19. aprillini liigub Kaksikute valitseja Merkuur Jääras. Kuna Jäära valitseja Marss on Kaksikutes, on see nende kahe märgi jaoks vastastikku toetav seis. Koostöö aitab mägesid liigutada, vaja on vaid pealehakkamist. Kaksikud on aprillis aktiivsed sõprade ja tuttavatega suhtlejad, võtavad meelsasti osa ühistegevusest, kus see vaid võimalik on. Marsi ja Merkuuri ühendatud jõud aitavad Kaksikutel nüüd ka oma sõnade järgi käia.

Üks aprillikuu murekoht on raha. Takistusi veeretab teele aeglaselt liikuv Pluuto, mis teeb Jääras liikuvate planeetidega pingeaspekte. Tasub raha kokku hoida ja mitte ülemäära kulutada. Suuremad ostud tasuks pigem edasi lükata. Kui vähegi võimalik, ei maksa praegu laenu võtta. Rahaasjus tasub ettevaatus ära, sest Kaksikute rahaline seis hakkab paranema alles juuni esimeses pooles.

Aprillis jõuab Kaksikute valitseja Merkuur viibida kolmes märgis, pannes mõne Kaksiku pea ringi käima. 19. aprillil läheb Merkuur Sõnni. Sõnnis on praegu ka ootamatuste planeet Uraan, mis teeb ühenduse Veenusega 23. aprillil ja Merkuuriga 24. aprillil. Lisaks mõjub Uraani ühendus Päikesega 1. mail. Neil päevil võivad välised sündmused kaasa tuua midagi täiesti uut. Nii mõnegi Kaksiku elu võib võtta uue suuna. Mis toimuma hakkab, sellele heidab valgust 27. aprilli Skorpioni täiskuu. Kaksikute puhul kerkivad tõenäoliselt esile töö ja tervise küsimused. Neid võib kimbutada unetus ja stress.

No comments: