Friday, April 2, 2021

Aprill 2021 - Jäär

Aprill on Jäära aeg, sest Päike liigub Jäära märgis kuni 19. aprilli hilisõhtuni. Jäär on tähelepanu keskpunktis ja peaks oma aega nautima, soovide ja eesmärkide täitmisele pühenduma.

Jäära valitseja Marss liigub suure osa aprillist Kaksikute märgis, elavdades suhtlust. Kaksikute valitseja Merkuur liigub Jääras 4.-19. aprillini. Kaksikud ja Jäär klapivad omavahel hästi, seega on aprill eriti soodne aeg õppimiseks, uurimis- ja mõttetööks ning muidugi rääkimiseks. Tasub kasulikud vestlused maha pidada ja asjad liikuma panna. Kuu loomine Jääras 12. aprillil on aeg, mil külvata seemned edaspidiseks, millest on häid asju loota.

Sellel kuul ette tulevad takistused on pigem seotud tööga. Osadel Jääradel võivad tekkida uued võimalused raha teenimiseks. Rahateemadele heidab valgust 27. aprilli Skorpioni täiskuu. Raha ja armastusega on seotud Uraani ühendus Veenusega 23. aprilli. Uraan saab ka kokku Merkuuri ja Päikesega ning enesekindlal Jääral võib tekkida kiusatus rahaasjus riski peale minna. Aga kus Uraan mängus, seal peab olema valmis üllatusteks.

23. aprillist alates tõusevad fookusesse kodused asjad, kui Jäära valitseja Marss läheb Vähi märki. Vähk on pigem ettevaatlik ja koduga seotud küsimused jäävad Jäära lauale veel mitmeks kuuks.

Aprilli esimeses pooles on esil ka armastuse küsimused, kui Veenus liigub kuni 14. aprillini Jääras. Tormakas Jäär peaks aega leidma oma lähedaste ja armastatu jaoks. Aprill on Jäärale positiivne kuu, kuigi mitte päris kõik ei lähe tema tahtmist mööda. Kui nüüd õiged seemned maha külvata, on hiljem head lõikust oodata.

No comments: