Sunday, March 27, 2011

Retrograadne Merkuur

30. märtsist kuni 23. aprillini liigub Merkuur jälle retrograadselt. Enne seda perioodi tasub kopeerida kõik vajalikud arvutifailid, panna teele postisaadetised, sõlmida tähtsad kokkulepped, osta korter, broneerida reis, teha ära uued asjad, mis tunduvad tähtsad ja olulised. Kõik uued ettevõtmised tasub mõneks nädalaks edasi lükata, retrograadse Merkuuri periood on väga sobiv pooleliolevate asjade lõpetamiseks. Kellel on jäänud pooleli raamatu või artikli kirjutamine või ümber töötamine, tasub see uuesti ette võtta, samuti vanast loengumaterjalist uue loengu ette valmistamine. Kes veel koolis käib, neil on aprillikuus vanade konspektide abil mälu värskendamine eriti tõhus.

Aprill on korteriühistutel üsna tavaline üldkoosoleku kuu. Kolme esimese aprillinädala jooksul retrograadse Merkuuri ajal tehtud otsused arvatavasti sellisena ei teostu nagu plaanitud. Ja kindlasti ei tasu sel ajal uut firmat asutada!

Kuna Merkuur on retrograadne Jäära märgis, on palju kannatamatust ja kiirustamist ja tahaks pigem asju alustada kui lõpetada. On ju Jäär tuntud oma hea algatusvõime poolest, kuid asjade lõpetamine kipub tal pooleli jääma.

Kuna Merkuuri alla käib, kuidas me infot vastu võtame ja kuidas ise infot edasi anname, võime oma ütlemistega segadust ja pahandust tekitada ja see mõju on juba tunda, esialgu küll "light" versioonis. Lähinädalatel on sageli raske arusaadavalt väljenduda, teised ei saa aru, mida me mõtlesime või öelda tahtsime.

Retrograadse Merkuuri ajal
- lõpetage pooleliolevaid töid ja projekte
- täitke varasemaid kohustusi
- tasuge maksmata arveid
- võtke ühendust sõpradega
- tehke kõike seda, mida olete lubanud/kavatsenud teha, aga pole seni teinud.

No comments: