Sunday, March 20, 2011

Kevade algus


21. märtsil kell 1.21 läheb Päike Jäära ja algab kauaoodatud kevad. Algab astroloogiline uus aasta ja sel päeval tähistatakse rahvusvahelist astroloogiapäeva.

Päikese märgivahetus on alati põnev ja värske aeg, mil tempo muutub. Kuid sel aastal on 19.-21. märts eriliselt aktiivne aeg, nagu astroloogiline märulifilm. Selles blogis siiski kurja ei kuulutata, olgu pealegi, et praegune Jäära stellium on eriliselt sõjakas.

Päike läheb Kaladest Jäära, olles samal ajal opositsioonis täiskuuga Neitsis. Vooluga kaasa ujuvad Kalad ja pedantne planeerija Neitsi omavahel hästi ei klapi. Seega tekib kergesti mitmes suunas tirimise või lõhkirebimise tunne.

Päike jääb Jäära märki järgmiseks neljaks nädalaks. Enam me nii tundlikud ei ole, kevad toob kaasa rohkem aktiivsust ja ettevõtlikkust, konkurents suureneb. Peab ju Jäär alati esimene olema ja meie, mitte-Jäärad, tunneme praegu sama. Nii mõnelgi hakkavad sarved sügelema ja tahaks need kellegagi kokku lüüa.

Nagu sellest vähe oleks, Päike lööb 21. märtsil kampa särtsaka Uraaniga. Mõnel meist läheb elu päris ägedaks. Miks mitte ootamatusi ennetada ja võtta ette mõni uus projekt või vabatahtlik ülesanne, uus tegevus, mis on seotud uute asjade ja uute inimestega.

No comments: