Wednesday, March 16, 2011

19. märtsi täiskuu



19. märtsi täiskuu 28 kraadi Neitsis on nn. „superkuu“, mis on maakerale kõige lähemal. See täiskuu on opositsioonis Uraaniga, seega peaksime olema valmis ootamatuteks emotsionaalseteks olukordadeks ja tundepuhanguteks. Kõige kergemini võivad emotsionaalseks minna muutlike Neitsi, Kaksikute, Amburi ja Kalade märkide lõpus sündinud. Kõigil neil oleks parim vooluga kaasa minna ja mitte lasta tunnetel pea kohal kokku lüüa.

Neitsi täiskuu toob eriti esile tervise, puhtuse, igapäevaste harjumuste ja rutiiniga seotud küsimused. Ka teenimine ja teenindamine on praegu aktuaalsed teemad. Arutlusele tuleb tegevuse efektiivsus. Kui tegevus pole tõhus, tuleb see praegu selgelt esile.

Millises seisus on praegusel uute alguste ajal muutlikud märgid, keda see täiskuu kõige enam mõjutab?

Kaksikud tahavad vabaneda olukordadest ja inimestest, kes on muutunud koormavaks. Vabaduse puudus on nende suurim probleem.

Neitsi elus algab täiesti uus aeg. Elumuutus on vältimatu ja vana eluviisi juurde tagasipöördumist ei ole. Partnerlussuhted muutuvad.

Amburile meeldib Uraani värskendav mõju. Temal on tore aeg täis uusi ja huvitavaid elukogemusi. Naudib väljakutseid.

Kaladel algab muutuste aeg eelkõige varanduslikus sfääris. Miks mitte hakata ostma lotopileteid. Kui ei toimu endal, võib partner tööd vahetada või pensionile jääda.

No comments: