Sunday, February 8, 2009

Jäära koer - taksikoer Lotte


Täna käis mul külas üks kena, kuigi veidi liiga pontsakas taksikoer. Sündinud on too tegelane 9. aprillil ja uurisin veidi, mida kostab ühe Jäärast koera kohta astroloogia. Pildil on Jäärtaks Lotte kassi ignoreerimas.

JÄÄR 21.3. – 20.4.
Jäära koer on energiline, vapper ja vallatu. Jäärast koera ei tasu võtta väikesesse korterisse ja ka ei sobi ta pimeda juhtkoeraks, sest võib hetkeimpulsi ajel tormata omi koeraasju toimetama. Kuid juhiomadused tal kahtlemata on. See loom ei kõhkle oma häält kuuldavale toomast, et oma tahtmist saada. Jäär ja ka Amburkoer on parimad uste ja mööbli hävitajad ning igasuguste ettejuhtuvate juhtmete, nöörijuppide ja muu taolise närijad. Jäärkoer on jäärapäine ja impulsiivne, talle on tähtis, et saaks midagi põnevat teha, parki teiste koertega hullama minna.
Hea meelega näitab ta koha kätte krantsidele, kes julgevad enne teda jalga tõsta. Jäärkoerast peaks väikese õpetuse abiga saama suurepärane kaaslane, kuid see loom tahab olla juht ja võitja. Jäärtaksi jaoks väikesest õpetusest ei piisa, see loom ronib sõna otseses mõttes pähe, kui kasvatustööd varakult ette ei võeta.

2 comments:

Anonymous said...

tsau, Lemmy sõber hyljes olen :) aga kust sa loomahoroskoobi said ??

Tiina Laanejärv said...

See horoskoop pole kusagilt otse tõlgitud või kopeeritud, olen saanud inspiratsiooni mitmest allikast ja oma sõnadega kokku kirjutanud.