Thursday, December 9, 2021

Detsember 2021 - Kalad

Detsember on Kaladele kiire ja oluline kuu, kuna 4. detsembri päikesevarjutus Amburi märgis raputab nende elu aluseid. See varjutuste tsükkel algas juba 2020. aasta juunis ja lõpeb 19. detsembri täiskuuga Kaksikutes.

Mõjutatud on Kalade kodu, perekond, juured. Samuti töö ja karjäär, tulevik. Mõlemas valdkonnas võib tulla mingi muutus, üleminek. Vahetuda võib nii töö- kui elukoht. Kalad võivad seista otsuse ees, kus elada või on õhus pinge mõne pereliikmega.

11. ja 20. detsember on Jupiteri toetava mõju tõttu head päevad suurteks tegudeks ja riski võtmiseks. Pead usaldama elu, olema spontaanne.

Kalade valitseja, õnneplaneet Jupiter läheb 29. detsembril Kaladesse ja jääb sinna kuni 10. maini 2022. Jupiter on vabaduse planeet. Kui miski või keegi hoiab sind tagasi, lase lahti. Jupiter tasub julgete tegude ja seiklusliku meele eest.

Veenus hakkab retrograadselt liikuma 19. detsembril. Kalad võiksid suhelda vanade sõpradega, vajadusel neilt nõu küsida. Retrograadse Veenusega ei tohi võtta laenu ega teha suuri rahalisi tehinguid. Kui tahad laenu võtta, oota jaanuari lõpuni, raha küsi pärast 29. jaanuari 2022. Oota ära, ole kannatlik. 

No comments: