Friday, December 10, 2021

Detsember 2021 - Kaksikud

Kaksikute valitseja Merkuur on detsembrikuus vastasmärgis Amburis ja Kaksikutel saavad mõjutatud ennekõike suhted. Kaksikud on detsembrikuu jooksul üsna võistluslikult meelestatud, närvilist energiat täis ja täiskäik on peal veel jaanuariski.

Kaksikute suhte- ja tahteküsimused tõusid esile Kaksikute ja Amburi märkides toimuva varjutuste tsükliga, mis algas juunis 2020. Tsükli lõpetavad 4. detsembri päikesevarjutus Amburis ja 19. detsembri täiskuu Kaksikutes. Varjutused toovad mugavustsoonist välja, võivad suunata täiesti uuele teele.  Mõned Kaksikud säravad rambivalguses, teised on ette võtnud varem võimatuna näinud ülesanded.

Kaksikute teine tähtis teema on detsembris raha. Nad peavad tegelema rahaasjadega ja probleemide puhul ei tohi pead liiva alla peita. Suhtlus on kõige võti, et leida sobivad lahendused. Laenu ei tohiks võtta ega anda ning suuri rahalisi tehinguid teha alates 19. detsembrist, kui Veenus hakkab retrograadselt liikuma. Las suuremad tehingud ja laenud jääda veebruari algusesse.

Olulised töö ja karjääri alased uudised toob kaasa õnneplaneet Jupiter, mis läheb Kaladesse 29. detsembril. Mis see võiks olla, annab vihje 2021. aasta mais-juunis toimunu.

No comments: