Saturday, July 10, 2021

Juuli 2021 - Kaksikud

Kaksikute aeg oli sel aastal erakordselt pikk, kui Kaksikute juhtplaneet Merkuur läks Kaksikutesse 4. mail ja liikus seejärel retrograadselt suurema osa juunist. Kaksikud  panid asjad liikuma ja kõik tahtsid kuulda, mis neil öelda on. Merkuur jääb Kaksikutesse kuni 12. juulini ja Kaksikute jutukus võtab seejärel tuure maha.

Kuu loomine Vähis 10. juulil sümboliseerib uusi algusi ja Kaksikutel on parim aeg alustada raha teenimise ja karjääri edendamisega seotud ettevõtmistega. Nüüd tasub olla ettevõtlik ja ennast uute asjade algatamise juurde välja pakkuda. Kaksikud suhtlevad õigete inimestega ja kõik peaks edenema. Mõned Kaksikud paistavad silma ka kogukondlikus tegevuses.

Kuu alguses ei lähe kõik siiski alati plaanipäraselt. Kaksikud võivad kergesti ärrituda ja teravusi öelda. Keegi võib solvuda pooleldi naljaga öeldu peale. Eriti tasub oma sõnadega ette vaadata 1. ja 8. juuli paiku. Samas on juuli kuu, mil Kaksikud leiavad mitmeid uusi sõpru.

13. juuli Veenuse ja Marsi ühendus Lõvis võib Kaksikute ellu tuua uue armastuse või vähemalt mõne mõjuka isiku.

24. juuli täiskuu paiku on hea aeg kokkusaamiseks sõpradega, peo korraldamiseks, puhkuseks või väikeseks reisiks. Sel aastal ei maksa siiski kaugele reisida, parem on püsida kodumaal või vähemalt Euroopas.

Juuli teisel poolel on esil raha ja karjääriga seotud küsimused. 12. juuli paiku võivad Kaksikud saada raha ja karjääri küsimustes olulise uudise. Kaksikute karjäär on heas hoos ka 24. juuli paiku.

Jupiter läheb 29. juulil taas Veevalajasse ja jääb sinna aasta lõpuni. Kaksikutel tõusevad esile reisimise ja õpingutega seotud küsimused. Osad Kaksikud hakkavad kirjutama, mõni isegi raamatut. Juuli on Kaksikutele taas üks päris hea kuu.

No comments: